Během zavřených divadel jsem dělal u výdejního okénka a rozvoz, prozradil herec Hampl

Pandemie koronaviru poznamenala každého z nás, včetně herců. Mezi nimi byl i Ladislav Hampl, který v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS prozradil, že si v době zavřených divadel a pozastavených natáčení přivydělával i prodejem z výdejního okénka.

Hamplovi zavřená divadla kvůli pandemii koronaviru chyběla. „Návrat zpátky do kolejí byl náročný. Měl jsem start z nuly na tisíc a během pěti týdnů jsem musel zvládnout poměrně dost práce,“ řekl herec.

„Od příchodu na DAMU jsem v divadle, u natáčení nebo dělám brigádu v gastru. Dělal jsem nějaký rozvoz, byl jsem i u výdejního okénka. Jestli jsem si za 15 měsíců něco uvědomil, tak to, že se uživím jakoukoliv prací. Ale vybral jsem si herectví a rád bych jej dělal do konce života,“ dodal.

Působení na několika scénách

Na konci května měla v Liberci premiéru hra Burian, ve které Hampl hraje. „Jsem rodák z Liberce, tak mi byla nabídnuta tato role. Musím říct, že s celou partou libereckého divadla je mi moc fajn a přijali mě mezi sebe velmi hezky,“ prozradil Hampl, který také hraje ve čtyřech představeních v rámci Prima Hvězdného léta pod Žižkovskou věží.

Herec v červenci oslaví čtyřicátiny. „Mám svůj život celkem rád a zkušenosti, které člověk nabere, jsou strašně fajn. Nedokázal bych si představit, že mi je třeba méně a o zkušenosti bych přišel,“ sdělil.

Hampl patří mezi fotbalové fanoušky. „S Real Top Praha jsem odehrál jeden zápas. Teď nás čeká o víkendu třetí a doufám, že jich stihneme co nejvíce, protože loni jsme přišli o skoro celou letní sezonu. Principem je, že se adresně vyberou peníze na nemocné dítě v dané lokalitě a předají se rodičům. Děláme to bez nároku na honorář. Je to bohulibá činnost, které se rád věnuji,“ vysvětlil herec.

Tagy: