Že by se měli mít hráči Dukly plné zuby? Fábry to vyvrací: Pro kolektiv je to super, stmelíme partu

Že by se měli mít hráči Dukly plné zuby? Fábry to vyvrací: Pro kolektiv je to super, stmelíme partu

Druholigová Dukla se v těchto dnech nalézá v Modré u Děčína, kde si pro ni její hlavní kouč Bohuslav Pilný přichystal soustředění. Program je jednoduchý - dvoufázové tréninky střídá nutná regenerace.

"Těšili jsme. Už jsme potřebovali změnit prostředí, protože většinu času trénujeme u nás. Máme tu skvělý servis. A je to super i pro kolektiv. Jsme všichni spolu a stmelíme partu," hlásil na stránkách fkdukla.cz dvaadvacetiletý forvard Marek Fábry, jenž by měl být v příští sezoně FNL jedním z tahounů.

"Do začátku ligy zbývají dva týdny. Proto tady dolaďujeme taktické a herní věci. Na konci týdne jedeme také k přáteláku do Berlína, na který se musíme dobře připravit, abychom neudělali ostudu," připomněl střet s bundesligovým Unionem Berlín.

Ten se bude hrát na jeho hlavním stadionu An der Alten Försterei pro více než 30 tisíc diváků. "Bude určitě velkou motivací zahrát si na tak krásném stadionu. Všichni se těšíme a doufáme, že ukážeme to nejlepší," přidal na fkdukla.cz bývalý ofenzivní hráč Nitry.

Na dotyčnou konfrontaci je moc zvědavý i trenér, jenž má k dispozici 20 hráčů do pole a 3 strážce svatyně. "Chtěli bychom i stmelit tým. Na druhou stranu to někdy končí obráceně, že se hráči už mají plné zuby. Berlín je kvalitnější soupeř, oproti těm, se kterými se setkáváme normálně. Strach z toho určitě nemáme. Naopak je taková konfrontace prospěšná pro hráče, aby viděli, v čem se mohou zlepšit," zakončil bývalý šéf Viktorie Źižkov či Hradce Králové.

Kádr Dukly na soustředění:

Brankáři: Filip Rada, Jan Štovíček, Jakub Štefan.
Obránci: Daniel Souček, Jiří Piroch, Arnaud Konan, Ondřej Ruml, Artem Kovernikov,
Záložníci: Jan Peterka, Mohamed Doumbia, Daniel Kozma, Štěpán Krunert, Kim Seung Bin, Tomáš Kott, Jakub Barac, David Kozel, Lukáš Březina, Jakub Jeřábek.
Útočníci: Lukáš Buchvaldek, Jan Pázler, Marek Fábry, Sunday Faleye, Štěpán Šebrle.

Pochvala za čtvrtfinále! Ale toho pavouka štěstí mohli Češi na Euru vycucnout celého

Zdroj: fkdukla.cz