Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oscarová Jodie Foster (58) byla na premiéře filmu Annette v Cannes elegance sama. Vynesla dlouhé bílé šaty a na červený koberec ji doprovodila manželka Alexandra Hedison (51).

Nechyběly zamilované pohledy a láskyplná objetí. Pro Jodie to byl velký večer, obdržela totiž Zlatou palmu. Cenu jí předali režiséři Spike Lee a Bong Joon-Ho.

Za fotografku se Jodie provdala v roce 2014 po roce randění. Alexandra byla v minulosti ve vztahu se známou moderátorkou Ellen DeGeneres. Foster byla v letech 1993 - 2003 ve vztahu s producentkou Cydney Bernard. Během vztahu si pořídila syny Charlese (22) a Kita (19), které si odnosila a porodila sama, ovšem jména biologických otců či otce drží léta pod pokličkou. Spekulovalo se také, že využila dárce spermatu.

Ačkoliv se o její sexuální orientaci dlouhá léta spekulovalo, Jodie o ní poprvé promluvila až na udílení Zlatých glóbů v roce 2013.

„Doufám, že nebudete zklamaní, že nehodlám dlouze řečnit o své orientaci, protože jsem ji přiznala už velmi dávno, někdy v době kamenné,“ řekla tehdy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám