Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po svém působení ve slovenské verzi televizní show Tvoje tvář má známý hlas měla Eva Evelyn Kramerová potřebu dát si sociální distanc. Komička se na čas odmlčela i na sociálních sítích. Nedávno ale energická Slovenka vyrazila na dovolenou do Chorvatska a nevydržela se nepochlubit novými fotkami, a to i v plavkách.

„Měla jsem introvertní obdobíčko a lehkou sociální fobii, a tak jsem nesdílela nic. Někdy si ráda věci prožiju jen tak sama a v soukromí. Ale už jsem asi vyléčená,“ komentovala Evelyn snímek pořízený v oblasti Rovinj, na kterém pózuje v jednodílných plavkách a kloboučku.

Následně se herečka podělila o fotku v červených plavkách, které dominuje její hluboký výstřih. V modelu stejného střihu, ale v bílé verzi, pózovala už na Slovensku, kdy přála svým fanouškům krásné léto.

Už během působení v televizní soutěži Tvoja tvár znie povedome se Evelyn předváděla v odvážných modelech. Asi nejvýraznější byla její proměna v Jennifer Lopez. „Jdu do toho vždycky po hlavě, a co se stane, to se stane," řekla Super.cz Eva Evelyn Kramerová.

Reklama

Další články

Načítám