Hvězda Danny Trejo o vězení: Zhypnotizoval mě vrah Manson! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda Danny Trejo o vězení: Zhypnotizoval mě vrah Manson!

Danny Trejo
Danny Trejo (Profimedia)

Ještě předtím než začal točit filmy a dělat reklamu pro Mountfield, Danny Trejo zažil peklo. Propadl drogám, několikrát skončil ve vězení. A za mřížemi se potkal se spoustou zajímavých a drsných týpků, mezi jinými s masovým vrahem Charlesem Mansonem (†83).

„Byl takový mastný, špinavý a vychrtlý. Byl vyhublý a neměl opasek, takže místo toho používal kousek provázku, aby mu vůbec držely kalhoty v pase,“ popisuje hollywoodská akční hvězda (77) ve své knize Trejo setkání s jedním z nejznámějších vězňů všech dob. Psal se rok 1961a oba seděli v káznici v Los Angeles. Hvězda filmu Machete říká, že v té době litoval Mansona, který byl tak malý (168 cm) a slaboučký, že potřeboval ochranu od spoluvězňů, aby za mřížemi vůbec přežil. Několik dní poté, co se setkali, zločinec řekl Trejovi a jeho kamarádům, že má hypnotické schopnosti.

„A fakt to uměl. Bylo to jako nějaká řízená meditace s průvodcem,“ vzpomíná Trejo, který v knize podrobně popisuje svůj neuvěřitelný životní příběh. Od chvíle, kdy jako teenager začal kouřit trávu a skončil závislý na heroinu ve vězení. A také samozřejmě, jak se stal oblíbeným hercem, který se objevil v desítkách filmů a televizních pořadů. Naopak Manson po propuštění z vězení neblaze proslul tím, že zformoval gang, který měl na svědomí několik brutálních vražd. Surově zmasakrovali i Sharon Tateovou, manželku režiséra Romana Polanského, která byla v osmém měsíci těhotenství.

Zahradník a kat

Říkají mu zahradník, do práce je jako kat, vždy vybírá to nejlepší! Tak začínala reklama na výrobky značky Mountfield v hlavní roli s Danny Trejem, která byla v České republice natočena v roce 2009.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.