Zajímavá posila pro Koubka! Hradec loupil v Opavě, s posilou podepsal roční smlouvu

Zajímavá posila pro Koubka! Hradec loupil v Opavě, s posilou podepsal roční smlouvu

Je jasné, že coby bývalý skvělý brankář chce mít uznávaný trenér Hradce Králové Miroslav Koubek právě pozici mezi tyčemi obsazenou co možná nejlépe. A přesně proto si na východ Čech přivedl svou druhou letní posilu, zkušeného Viléma Fendricha z Opavy.

Fendrich se do přípravy Votroků zapojil před dvěma týdny a čtrnáct dní mu stačilo na to, aby s ním Hradečtí podepsali roční kontrakt.

"Michala Reichla bohužel zatím nepustí do tréninku zdravotní problémy, na to jsme museli reagovat. Proto jsme přivedli brankáře, který má ligové zkušenosti. Z Opavy přichází jako volný hráč,“ uvedl na webových stránkách klubu sportovní ředitel Jiří Sabou.

V Hradci se třicetiletý Fendrich připojil k Patriku Vízkovi, Jakubu Brátovi a momentálně zraněnému Reichlovi. Ondřej Mach by měl zamířit sbírat zkušenosti na hostování.

"Proběhlo to strašně rychle. S agentem jsem řešil hlavně zahraniční nabídky, ale pak se ozval Hradec. Lákalo mě to. Zůstanu v Česku a za rok uvidím, co dál. V rozhodování mi pomohlo, že se nám narodila dcerka. Byl jsem rád, že se Hradec ozval," konstatoval sám Fendrich.