InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Setkání nad knihou s diskuzí

    Úterý 30.4 14:00 - Knihovna, Blatná

  • Slet čarodějnic

    Úterý 30.4 16:00 - Koupaliště, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na heřmaňském Memoriálu Fandy Nováka kralovali Brožíci

HEŘMAŇ – Druhou červencovou sobotu se v Heřmani konal osmý ročník turnaje v malé kopané s názvem Memoriál Fandy Nováka, který pořádá Sbor dobrovolných hasičů Heřmaň. V krásném letním počasí se na místním fotbalovém plácku sešlo deset týmů, které byly rozděleny do dvou skupin. Nejlepší dva celky z obou skupin se dostaly do semifinále. V prvním z nich Hošíci vyzvali Povaleče, které dokázali porazit 3:1. Ve druhém utkání o finále zabojovali Brožíci a Slavia Mozir. I když šla Slavia do vedení, Brožíkům se podařilo skóre točit a nakonec zvítězili 5:3. Potom dostaly nejlepší celky volno, aby nabraly dech do bojů o medaile a na řadu přišly duely o umístění. Po nich už následoval zápas o třetí místo mezi Povaleči a Slavií Mozir. Po výhře 5:2 brala bronz Slavia Mozir. V následném finále zbylo více sil Brožíkům, kteří deklasovali Hošíky jednoznačným výsledkem 8:2 a odvezli si trofej za první místo. Cenu pro Miss turnaje pak získala hráčka Brožíků Michaela Veselá.

Celkové pořadí:
1. Brožíci
2. Hošíci
3. Slavia Mozir
4. Povaleči
5. Klokani
6. Mordovna
7. Protivín
8. Řemeslníci
9. Heřmaň
10. Mateř

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace