InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Mirovice v první přípravě nadělily Čimelicím bůra

MIROVICE - V sobotu 10. července nastoupil k prvnímu přípravnému zápasu nováček v A třídě Mirovice. Celek Michala Obyta si na úvod pozval sousední Čimelice, které hrají o soutěž výš a v letní přípravě už pár zápasů odehrály. Oběma týmům chybělo několik opor. Domácí se museli obejít bez trojice Matěj Štochl, Vlastimil Ševr a Ondřej Kocourek, která měla na jejich skvělých výsledcích v minulé sezoně velký podíl. Siku zase chyběl kapitán Václav Hegenbart, Martin Nekl nebo Marek Smetana. Naopak na hřišti se představila nejnovější mirovická posila z druholigové Vlašimi Jakub Štochl. Rozdíl třídy nebyl na hřišti vůbec znát a Mirovice ukazovaly, že v A třídě rozhodně nehodlají hrát druhé housle. V první půli si domácí vytvořili vedení 3:1, které po přestávce ještě o dvě trefy navýšili. Čimelice tak z Mirovic odjely s nepopulárním bůrem.

SK Mirovice – SK SIKO Čimelice 5:1 (3:1)
Branky: Huleš, Vondrák (penalta), Maršík (vlastní), J. Převrátil, Císař – Mezera
Rozhodčí: Pavel Koukol

Oba celky začaly aktivně a hra se přelévala ze strany na stranu. Domácí poslal ve 12. minutě do vedení Michal Huleš, který se dostal k odraženému míči a gólmanovi hostí Tomáši Javorskému nedal nejmenší šanci -1:0. Siko dokázalo odpovědět za čtvrt hodiny, kdy se prosadil Jan Mezera -1:1. Remízový stav ale na světelné tabuli vydržel jen pár minut. Sudí Pavel Koukol nařídil za faul na domácího hráče pokutový kop. Ten tvrdou střelou doprostřed brány proměnil Tomáš Vondrák, a Mirovičtí šli znovu do vedení -2:1. O chvíli později Siko po nepovedené malé domů prohrávalo už o dva góly. Stav 3:1 vydržel až do přestávky. Po změně stran začali lépe fotbalisté Čimelic, kteří Mirovice zamknuli na jejich polovině. Své tři tutovky ale v góly proměnit nedokázali a tak udeřili znovu domácí, kteří hrozili hlavně z brejků do otevřené obrany. V 65. minutě s přehledem svůj nájezd proměnil Jakub Převrátil – 4:1. O tři minuty později ze situace jako přes kopírák vytěžil pátou a zároveň poslední branku zápasu mirovický Jan Císař -5:1.

 

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • jan 

    Reagovat

     

    Sympatický výkon Mirovic. Ale nepřeceňujme přípravné zápasy. Soupeř není kompletní, zkouší hráče z lavičky a hlavně hraje tak, aby se pokud možno vyvaroval zranění hráčů před začátkem krajské ligy. Tam je to už o něčem jiném.

    Vloženo 11.7.2021 09:42:29

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Čekal bych od Čimelice víc. Mirovice respekt

    Vloženo 11.7.2021 07:08:48

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace