Celebrity

11. července 2021 06:06

Zuzana Schneidewind

Největší sexbomba osmdesátých let Eva Vejmělková se vrátila před kameru a muži po ní znovu šílí!

Ženská pomsta - upoutávka

Herečka Eva Vejmělková patřila na přelomu osmdesátých a devadesátých let k sexy symbolům. Její sláva začala stoupat díky snímku Fontána pro Zuzanu, pokračovala seriálem Chlapci a chlapi a vyvrcholila rolí Píšťalky ve filmu Jak básníkům chutná život. I kritici předpovídali, že půvabné blondýnce bude jednou republika malá a dobude celý svět. Všechno ale nakonec bylo jinak. 

Místo hvězdné kariéry dala Eva Vejmělková přednost rodině. Zamilovala se do slovenského režiséra Dušana Rapoše, porodila mu dvě dcery: Ritu a Taru a herectví pověsila na hřebík. Přestože ji neustále chodily filmové nabídky, odmítala je. Nejdůležitější pro ni bylo, věnovat se svým holčičkám. „Být dobrá máma je o dost více než být vystresovaná herečka,“ zdůvodňovala své rozhodnutí.

Tehdy byla přesvědčená o tom, že se před kameru už nikdy nevrátí. Během mateřské stihla vystudovat psychologii, obhájit z ní doktorát a profesi se začala věnovat naplno. V rodném Havířově si otevřela soukromou praxi a její život dostal úplně nový rozměr. „Je to strašně pěkné povolání a zase to herectví není tak vzdálené. Protože každý herec musí být trochu psycholog, aby dokázal ztvárnit danou postavu,“ prohlašovala Eva, která se během několika let stala uznávanou a respektovanou psycholožkou. Jeden čas dokonce pomáhala i drogově závislým. „Měla jsem praxi v bohnické léčebně a musím říct, že to pro mě byla skvělá škola. Mou specializací je ale především hypnóza, ta mě hodně baví. Hypnóza může otevřít další dveře v léčbě, když už se terapie nikam nevyvíjí,“ prozradila Vejmělková.

„Ona udělala úžasnou věc. Když byla na absolutním vrcholu, šla studovat do Olomouce psychologii. Stala se z ní odbornice, ke které chodí celá republika. Nemusí čekat na telefonát od agentur, zda pro ni mají, nebo nemají nějakou tu roli. Rozhodla se, že bude pomáhat dětem a dospělým dostávat je z traumat. Používá speciální metodu, dělá to jen pár lidí v Evropě. Je to něco unikátního,“ vysekl jí kompliment její manžel, režisér Dušan Rapoš.

Ženská pomsta nevěrným manželům

Přestože o filmování nechtěla už ani slyšet, právě kvůli manželovi se po dlouhých osmnácti letech znovu vrátila, když se objevila v jeho hudebním snímku Muzzikanti. A nyní si obzory rozšířila ještě víc. K nové komedii Ženská pomsta, kde hraje hlavní roli společně s Mahulenou Bočanovou a Janou Paulovou, dokonce napsala i scénář.

Na fim Ženská pomsta se můžete podívat v televizní premiéře v neděli 17. října ve 20:15 na Primě.

O čem film vypráví? Na skupinové psychoterapii se setkají tři ženy zralého věku. Liší se sice profesí i povahově, ale jejich deprese a trápení mají společného jmenovatele: nevěru manželů, kterým obětovaly desítky, často i nelehkých let společného života. Spontánně je to sblíží a rozhodnou se, že lepší než drahé sezení u psychoterapeuta bude pomsta. S tou si vzájemně pomůžou a pro své nevěrné manžely připraví skutečné peklo na zemi. „Ve své ordinaci se často setkávám s klientkami, které problém nevěry řeší. Ale náš příběh je čistá fikce. Má malá osobní pomsta všem nevěrným manželům, samozřejmě s nadhledem a humorem. Nevěra zasáhne každou ženu bez ohledu na věk, profesi, náboženské vyznání, či barvu pleti. V tom jsme všechny spolu. Je to film o ženském přátelství, o síle se znovu zvednout a neztratit naději, že někde čeká někdo, kdo bude jejich lásky hoden,“ popsala Eva Vejmělková.

Podívejte se také na film o filmu Ženská pomsta:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.