Modelka Kalousová: Takto si žije s největším provokatérem Česka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Modelka Kalousová: Takto si žije s největším provokatérem Česka!

Andrea Kalousová
Andrea Kalousová (foto: Instagram)

Modelka a influencerka Andrea Kalousová (24), která také vystupovala v hudební show Tvoje tvář má známý hlas, se rozpovídala o svém vztahu s kontroverzním showmanem Kamilem Bartoškem (35) alias Kazmou. Ačkoli je Kazma známý provokatér, který se nebojí se svou One Man Show zajít do extrémů, ve vztahu jde přeci jen o někoho jiného.

„Už jsme spolu s Kamilem skoro pět let. Jsme normální pár. Musím však říct, že v našem vztahu je pořád i po letech stále sranda. Právě teď na dovolené jsme si říkali, jak je moc hezké, že i když spolu trávíme tolik času, baví nás to. Nemáme nikdy ani ponorku a navzájem se neštveme. To je myslím důležité,“ prozradila modelka v pořadu Mixxxer na hudební televizi ÓČKO.

TVOJE TVÁŘ: Andrea Kalousová a její první natáčecí den v životě!

Video se připravuje ...

Ačkoli má Andrea svou fanouškovskou základu již od dob, co reprezentovala Českou republiku na Miss World v Číně v roce 2015, stále je některými braná za „Kazmovu holku“. Vadí jí takové oslovení? „Nevadí mi to. Je to tak a beru to. I kdyby šel člověk proti tomu, tak si asi nijak nepomůže. Určitě je vždycky lepší, když člověk k tomu přídavku něčí přítelkyně umí ještě něco dobře i sám za sebe,“ přiznala s úsměvem.

Charitativní videoklip Tvoje tvář má známý hlas: Pomozte lékařům a sestřičkám!

Video se připravuje ...

Jak informoval web iDnes.cz, Kalousová v rozhovoru zavzpomínala i na působení ve Tváři, kde překonala samu sebe a výzvy se nezalekla. „Nejvíce se mi asi vzhledově i pěvecky povedla proměna ve zpěvačku jménem Dua Lipa. Za to když jsem představovala Nedvěda, připadala jsem si v té masce spíše jako Merkelová než country zpěvák,“ dodala pobaveně modelka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.