Hlavní obsah
Článek

Ještě před pár měsíci se trápila pár kily. Kvůli lockdownu a minimální možnosti sportovat i Eva Čerešňáková (37) zaznamenala pohyb ručičky na váze směrem nahoru. S kily navíc ale zabojovala a nyní předvedla svou vysportovanou figuru.

„V zimě, když bylo všechno zavřené a venku mrzlo, byly možnosti sportování minimální a několik kilo jsem nabrala. Tři čtyři určitě,“ svěřila se Super.cz Eva, která s hezkým počasím začala běhat a hrát tenis. A vyplatilo se. Modelka, která v roce 2007 bodovala v soutěži krásy, a o zákulisí modelingu napsala i knihu, v níž reflektovala své zkušenosti, se může chlubit dokonalými křivkami.

Aktuálně si Eva užívá dovolenou v Portugalsku, kde vedle výletů došlo i na koupání v oceánu. „Oteplilo se, což u Atlantského oceánu stejně moc nemění, ale aspoň na chvíli jsem toužila po výletování vyrazit na pláž, když už jsou ty letní prázdniny,“ říká Čerešňáková.

Eva zanedlouho oslaví 35. narozeniny. „Půlkulatiny oslavím charitativní garden party, kdy bych chtěla vybrat chybějící peníze na stavbu základní školy v Bangladéši. Pevně věřím, že se zbývající částka podaří díky štědrosti sponzorů získat. Byl by to pro mě moc krásný dárek,“ dodala modelka a manažerka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám