InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V Buzicích podeváté soutěžili o nejlepší guláš, v porotě byl Jiří Babica

 Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

    Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

BUZICE – Letošní devátý ročník soutěže ve vaření nejlepšího guláše přilákal do Buzic u Blatné symbolicky devět účastníků. Ti své umění poměřovali v sobotu 10. července odpoledne tradičně v hospodě U Čiláka. Jejich kuchařské dovednosti posuzovala a hodnotila tříčlenná porota, v níž zasedli Josef Mašek, Vladimír Šavrda a speciální host, kterým byl známý televizní kuchař Jiří Babica. „Šlo o jeden z nejpovedenějších ročníků,“ konstatoval organizátor akce Petr Samec. Zvítězila nakonec dvojice Pavel Pechr – Tomáš Pechr coby otec a syn, přičemž prvně jmenovaný byl hlavním kuchařem. Druzí skončili sourozenci Hanzlíkovi z Prahy, kteří jezdí na chalupu do Mačkova. Třetí byli Dušan Vaněk (hlavní kuchař) a Václav Novotný.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace