Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Luxusní bydlení Ivanky Trump na ostrově: Podívejte se do její rezidence

Luxusní bydlení Ivanky Trump na ostrově: Podívejte se do její rezidence
Zdroj: profimedia / koláž eXtra.cz
+ Dalších 7 fotografií
galerie

Dcera bývalého prezidenta USA Donalda Trumpa Ivanka (39) a její manžel, realitní magnát Jared Kushner (40), si pořídili nový dům na exkluzivním ostrově Indian Creek v Miami za 24 milionů amerických dolarů. Nyní se můžete podívat, jak to v luxusní rezidenci vypadá.

Dcera exprezidenta Donalda Trumpa Ivanka Trump si s manželem pořídila sídlo v přepočtu za 524 milionů korun o rozloze přes osm a půl tisíc metrů čtverečních.

Ostrov miliardářů

Rezidenci na exkluzivním ostrově Indian Creek v Miami, který obývá podle posledního sčítání 86 lidí, z nichž jsou většina miliardáři, oplývá pohádkovým luxusem s krásnou zahradou, ale také vlastním přístavem nebo soukromým letoviskem. V domě se nachází dvojité schodiště, které zaujme hned při vstupu, šest ložnic, několik koupelen i posilovna. Celé vybavení domu je v přírodních světlých barvách.

Pohádková rezidence byla postavena v roce 1994 a v roce 2008 prodána za 7 milionů dolarů. ​ Dům původně obýval i známý zpěvák Julio Iglesias, který měl podle informací deníku The Real Deal dům prodat v prosinci loňského roku za 32,2 milionu dolarů.

Ostrov Indian Creek v Miami také obývají hráč amerického fotbalu Tom Brady s manželkou, modelkou Gisele Bündchen, nebo tompodelka Adriana Lima.

Aktuálně Ivanka s manželem prozatím pobývá v luxusním bytovém podnájmu v Miami, a to v pyramidové Arte Surfside s šestnácti byty, které se pronajímají za desítky tisíc dolarů měsíčně.

V galerii se podívejte na pohádkový dům, který si Ivanka s manželem koupili.


Související články

Další články

Nejnovější kauzy