Hlavní obsah

Kapela Sto zvířat představuje klip k písni Rodinný foto a míří do Ledáren Braník

Právo, jaš, kul

Pražská skupina Sto zvířat vydala loni v říjnu album 30 let testováno na lidech. Nyní z něho představuje videoklip k písničce Rodinný foto. Zároveň hlásí koncert na letní scéně Lucerna Music Baru v Ledárnách v pražském Braníku.

Sto zvířat - Rodinný fotoVideo: archiv kapely

 
Článek

Na koncertě zahraje z nového alba více než polovinu písniček, doplněných o osvědčené hity. Dojde jistě i na píseň, k níž vznikl videoklip. Ten natočil Radek Hlávka, scénář napsali Honza Kalina a Tomáš Belko, hlavní roli v něm ztvárnil Honza Kalina.

V sestavě skupiny došlo na konci roku k výrazné personální změně, kdy na rytmické posty nastoupila mladá třicátnická krev. Jsou to Jakub Červinka (kytara), Jan Neruda (baskytara) a Jakub Nývlt (bicí). Jinak kapela sestává z mnohaletých osvědčených jistot, kterými jsou Jana Jelínková (zpěv), Honza Kalina (zpěv, perkuse), Petr Hostinský (zpěv, klávesy), Pablo Herzog (trubka), Martin Kachna Líska (trombon) a Jiří Hanzlík (barytonsaxofon).

Foto: archiv kapely

Skupina Sto zvířat v nové sestavě

Na podzim kapela chystá z loňska odložené turné a křest alba v Praze, Brně, Plzni, Českých Budějovicích a dalších městech.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám