12. července 2021 • 14:20

Slavia získala Mandouse. Brankář ze Sigmy podepsal dlouholetou smlouvu

Autor: krm
Vstoupit do diskuse
3
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavia má další letní posilu. V pondělí klub oficiálně oznámil příchod brankáře Aleše Mandouse z Olomouce, o kterém už iSport.cz minulý týden informoval. Gólman, který na uplynulém EURO plnil roli české dvojky, podepsal v Edenu dlouhodobou smlouvu do roku 2026. Na Hanou už dříve zamířil Jan Stejskal.



Mandous strávil v dresu olomoucké Sigmy poslední tři sezony a postupně se vyrpacoval v brankářskou jedničku. Během minulé sezony odchytal 30 zápasů, celkem desetkrát udržel čisté konto.

„Dlouhodobě byl v hledáčku našich trenérů gólmanů, patří mezi špičku naší ligy, což potvrdil i nominací na EURO. Věříme, že do našeho týmu skvěle zapadne a bude platnou posilou," uvedl na klubovém webu sportovní ředitel Slavie Jiří Bílek.

Sám Mandous vyhlíží novou výzvu.

Aleš Mandous je novou posilou Slavie
Aleš Mandous je novou posilou Slavie

„Jsem nesmírně rád, že si mě Slavia vybrala. Je to nejlepší tým v lize, ambice mám ty největší. Na spolupráci s Ondrou Kolářem se moc těším, věřím, že se toho od něj hodně naučím, bude to skvělá zkušenost," poznamenal.

Nová brankářská akvizice už dnes se Slavií odcestovala na soustředění do rakouského Aigenu. Tým měl původně vyrazit na zahraniční kemp už v minulém týdnu, ale kvůli pozitivnímu testu na koronavirus u Oscara Dorleyho odjezd odložil.

Kromě Koláře s Mandousem má trenér Jindřich Trpišovský mezi tři tyče ještě k dispozici Přemysla Kováře a mladého Matyáše Vágnera. Jan Stejskal odešel na roční hostování do Olomouce, jako náhrada právě za Mandouse.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
3

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud