De Paul se stěhuje do Španělska, koupilo ho Atlético

12.07.2021, 20:50
Aktuality
Rodrigo De Paul pomohl Argentině k triumfu na jihoamerickém šampionátu a následně změnil dres. Sedmadvacetiletý záložník opustil Udinese a vrátil se do španělské nejvyšší soutěže, přestup dnes potvrdilo Atlético Madrid...

"Atlético Madrid se dohodlo s Udinese na přestupu Rodriga de Paula," uvedl šampion LaLigy v oficiálním prohlášení.

De Paul v hlavním městě podepsal smlouvu na pět sezon, na Apeninský poloostrov má putovat suma pohybující se okolo 35 milionů eur. Fotbalista se v minulosti neúspěšně pokoušel prorazit ve Valencii, která na transferu profituje, díky procentům z dalšího prodeje dostane od Udinese zhruba 5,5 milionu eur.

De Paul strávil na Apeninském poloostrově pět let a patřil mezi klíčové hráče Bianconeri. V tuto chvíli je druhou letní posilou Atlética, do jehož kabiny před týdnem dorazil brazilský útočník Marcos Paulo z Fluminense.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (148)

Přidat komentář
Bayern +

ďalší sympaťák do Atletica, paráda.

Saul teda odchod?

Reagovat
Madio Sané

Hej, kupuje ho pool

Reagovat
Remt

to určitě

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdyby mu přihrával tak má klid, jeho problém. Jinak k Diegovi další skvělá horká krev.

Reagovat
PaYaB

Reagovat
Kucka

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspis jo, nedavno byl mezi nabizenymi hraci Barcelone za navrat Grize

Reagovat
celeb

by som sa necudoval, ak by vznikla dohoda. Potrebujeme sa nutne zbavit platov Griezmanna, Coutinha, Dembeleho, ... + potom ako nevysla dohoda s Wijnaldom potrebujeme niekoho do stredu pola, kedze v podstate je tam len 3ka DeJong - Busq - Pedri a nahrady biedne. Moribovi sa mali plat a chce lepsiu zmluvu, Roberto, Pjanic su otrasni a Puig zatial takisto nepresvedcil. Navyse Pjanic by mal ist prec, ak som to dobre zachytil, s Robertom sa nova zmluva nepodpisala (a snad ani nepodpise) a mat len dvojku Moriba, Puig ako alternativu je malo aj pre klub z 2. ligy.

Vymena Saul - Griezmann by bola kradez desatrocia, ale aj tak by nam to pomohlo prezit.

Ak sa vsak nezbavime Coutinha, tak sme v prdeli (visi tam 20-25m? bonus LFC za pocet odohranych zapasov za Barcu a chyba mu presne 1.

Reagovat
Mercury

Skvely kauf za ty prachy jako vetsinou od Atletica.

Reagovat
herbage

dobře to skládají, klidně mohou obhájit titul

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pro Atleti fantastická posila, jsem docela překvapený, že nedostal ještě lukrativnější nabídky. Zaráží mě to třeba u Juve, který si nedokáže vyluxovat Serii A, kde působí spousta skvělých hráčů a místo toho přivádí “posily” typu Ramseyho či Rabiota.

Reagovat
herbage

Juve je na tom finančně špatně a radši se pokusí o Locatelliho, kdy mohou protistraně nabídnout hráče z akademie a tím snížit cenu

Reagovat
10

Juve na něj tohle léto nemělo. To je důsledek nezvládnutých předchozích let a mj. právě těch "posil", které si zmínil...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na jednu stranu souhlas, na stranu druhou by se to mohlo nějak kreativně vyřešit, jak jste to často dělali v minulosti. Třeba i teď na Euru bylo vidět, kolik skvělých hráčů hraje v Serii A a vy mezitím máte tak tragický kádr, především zálohu. Dokáže hrát Chiesa na tomto levelu? Už na jaře měl slušný záblesky, ale teď jsem ho až nepoznával.

Reagovat
10

To já vím, vždyť na tom Juve vždycky stálo, narážel jsem na to dole. Nevím, kde vznikla ta představa, že všechno z venku je lepší...

Chiesa pořád posouvá laťku toho, co se od něj dá čekat. Za ten rok v Juve se zlepšil neskutečně, předvádí věci, který bych do něj nikdy v životě neřekl.

Reagovat
celeb

tym kreativnym riesenim narazas na Pjanica? No len kde najdu dalsieho Bartomea, ktory by sa s nimi dohodol.

Reagovat
Elliasson

Čím je ten kluk tak úžasný?

Reagovat
AjaxFans

Zdarec.Ten odchod Steva k nám je hodně pravděpodobný.Co.na to říkáš?

Reagovat
Elliasson

Ahooj. Vím o tom, kolega z Nizozemska mi o tom napsal pár maillů. Pro Vás super posila poté, co se nechytl Quincy (trochu jiný typ útočníka, ale nějaké posílení do ofenzivy to je). Pro mě je to vcelku smutné, že hvězda Feyenoordu odchází ke konkurenci. Ale takový je život. Steve bude hrát Evropské poháry (v Lize Mistrů to můžete dotáhnout daleko), ale myslím, že to hvězda týmu nebude.

Reagovat
AjaxFans

Promes patřil do top 3 ohledně platu.Ze začátku těžil z práce Hakima.Mas nějaké teda kontakty na nl lidí?Budu se muset zeptat učitelky,její přítel je fán Feynoordu.Me už se to krátí,za 14 dní mizim zpět do nl Jinak mě celkem překvapilo,že Steve hrál v repre na úkor Bergwijna.

Reagovat
Elliasson

Ano, ale pouze jeden se mnou probírá fotbal. Ale o to záživnější to je.

Nenééééé, někdo ve Zlínském kraji fandi Feyenoordu??

Reagovat
AjaxFans

Nn,ona žije v nl a má Holanďana

Reagovat
Seydou Doumbia

Když píšeš kdo hraje v repre na čí úkor, tak to žádná sláva není od nikoho. Holandani mají mraky ofenzivních hráčů, ale bohužel na podobný úrovní. Nikdo nedokázal udělat ten pomyslný krok nahoru a stát se stabilní oporou. Promes, Stengs, Bergwijn, Berghuis, Kluivert, DIlrosun, Groeneveld, El Ghazi, Narsingh...snad se ještě někdo z nich může stát oporou Oranje

Reagovat
smazaný uživatel

Z Berghuisovi strany to fakt nechápu.

Reagovat
AjaxFans

Tak chce něco vyhrát,už není taky nejmladší Ale nadšený z toho úplně nejsu.Ale kvalitní hráč to je bez pochyby

Reagovat
smazaný uživatel

To sice ano, ale jít k největšímu rivalovi.. To mu fans nezapomenou.

Reagovat
AjaxFans

A dokonce obojí fans

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Ajaxu budou ještě celkem vklidu ne? Spíš Feyenoord, jak je znám budou dost nasraný. Ještě před Coronou jsem byl na De Klassikier v Rotterdamu a musim říct, že Berghuise asi nečeká nic příjemného až se vrátí lidi na stadion. Měl by se radši zranit před vzájemným zápasem na De Kuipu.

Reagovat
AjaxFans

Tak ultras asi moc v klidu nebudou Posledně šel od nás Vermeer a Ajaxaci to moc nedávali.Moc těch přestupu mezi Afca a Feye nebylo.Jak se ti podařilo sehnat lístky de klassiker?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele klasicky přes web, tickets exchange, dokonce se mi podařilo sehnat hned 3 ještě pro otce s kamarádem, akorát na různý místa (fanoušci Feyenoordu). Je to teda už delší čas, byla to ta legendární výhra 6:2, kdy tam ještě hrál De jong s De Ligtem za Ajax.

Reagovat
AjaxFans

Tak to jo.Ale bez hostujících fans to je o ničem, neé?Sice ta atmosféra na de Kuip je úlet,ale asi jen tak starostové derby nepovolí.Ja tam byl ještě před stadionem s bývalou.Velky stadion to teda.Ale do Rotterdamu už nepojedu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pro soupeře to musí být bez vlastních fans hodně náročný (i na hráčích Ajaxu bylo vidět, že je ta atmosféra docela rozhodila). Pro mě velký zážitek a překvapení, atmosféra mě fakt pohltila a vůbec jsem nečekal takový nářez. Skvělý fanoušci, oslavy po gólech zkrátka všechno top. A samotný zápas měl obrovskou úroveň a kvalitu, RvPersie byl famozní.. Stadion i město hodně pěkný, snad se mi povede dostat někdy i do Amstru na nějaký ten zápas.

Reagovat
AjaxFans

Tak na de Kuip jsou fans skoro hned u hřiště.V Amastru je to jinačí.Bohuzel již asi nestihnu asi koupit pernamtku,ale bylo by to dobře investovaných 500 euro

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, hlavně všechno ve spodní části okolo hřiště na stojáka, hned jsem se divil, že mi řekli ať si stoupnu kamkoliv chci, že nějaký místa tu neřeší.

Jako jsem zvědavej jestli se vrátí lidi na stadiony, bylo by to super a za těch 500 euráků to po roce stojí.

Reagovat
Reggie

Proč na De Klassikier v Rotterdamu nemůžou fans Ajaxu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Reggie

Jasně, to jsem si myslel . Ale je to docela nestandardní, ale aspoň tam mají klid

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda, ale za ty rozmlácený ulice to nestojí

Reagovat
Reggie

Souhlas . A díky za info

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
veikko

Znám ho jen z reprezentace a musím přiznat, že z jeho prvních startů jsem si říkal, co ten tomu týmu má dát? Jenže teď byl jedním z hlavních důvodů, proč Argentina vyhrála Copu. On umí vlastně všechno, navíc je to buldok s chutí vítězit. V repre měl za úkol výstavbu hry ze zálohy a dost všechno usnadňoval Messimu. Navíc se snaží i v defenzivě. Prostě komplexní hráč.

Reagovat
Mass

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
celeb

ja si ho pamatam z predchadzajucich sampionatov, kvalifikacii a nechapal som, co tam vlastne robi a preco ho trener vobec stavia.

Musim uznat, ze tuto Copu mi paradne zavrel hubu, s rachotom.

Reagovat
Reggie

Zajímavý, já ho vždycky měl za playmakera a trošku lenošnýho hráče, tak to se asi hodně posunul a nebo ho mám zafixovanýho špatně

Reagovat
veikko

Spíš se posunul. Ještě v počátcích za repre to byl hráč, který bojoval jen tehdy, když se dařilo všem okolo a když se nedařilo, tak působil nezaujatě nebo lhostejně. Buď zkrátka vyspěl nebo na tom s ním trenéři zapracovali.

Reagovat
Reggie

Reagovat
smazaný uživatel

Už davno mel byt v nejakem TOP tymu v Udinese hoodne vyčnival

Reagovat
Largo

Reagovat
10

pusť si finále Copy, to ti bude stačit

Reagovat
celeb

najlepi hrac finale Copa America? Ja by som ho bral aj do Barcy, hlavne pri nasej situacii so zaloznikmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě prodat Saula a přivést Lautara a je pro letošní přestupák vystaráno

Reagovat
Slavia10

To s tím Lautarem bylo dobrý

Reagovat
Elliasson

Lautaro do Atlétika?

Reagovat
Slavia10

To byla jen sranda, samozřejmě že to není reálné..

Reagovat
Csaplárova past

Proc by nebylo?

Reagovat
mrann1x

Protože Atletico na něj nemá.

Reagovat
celeb

otazne. Maju protihodnoty ako Jao Felix, ktore sa moc nechytili a mozu sa pokusit o vymenu, ci predaj a ziskanie prostriedkov.

Akurat nechapem, naco by im bol, ked maju Suareza, ktory sa chytil a bol jednym zo strojcov ich titulu minuly rok. Hrota, ktory dokazal zabrat a skorovat vtedy, ked to bolo extremne dolezite a ostatnym hracom to neslo.

Bud by hrali obaja spolu, alebo by sa museli striedat, co by bola skoda.

Reagovat
Elliasson

I když, nějaké články o Lautarovi se dají sehnat.

Reagovat
smazaný uživatel

To nechápu proč by nemělo být? Atleti potřebují útočníka a peníze získají z prodeje Saula, Herrery či ještě možná Vrsaljka. I kdyby nepřišel letos, tak nejpozději příští léto přijde předpokládám.

Reagovat
smazaný uživatel

1 rok do konce smlouvy a nechce momentálně prodloužit. Pokud bude trvat na svém, tak je právě teď ideální doba na jeho prodej za alespoň nějaké slušně peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry 2 roky do konce.

Reagovat
celeb

Co je so Saulom? Prisiel mi tuto sezonu nejaky slabsi, aj v tych par zapasoch ATM co som videl, aj v repre. Je tam nejaky konflikt s Cholom?

Reagovat
Phillipinho

Ten herni sesup uz trva minimalne 2 sezony. Faktoru je tam vice. Udajne psychicke problemy, staveni ho mimo pozici, nedostatek sebevedomi...

Reagovat
celeb

cize prestup do Barcy by ho mohol nakopnut, ale kedze bude pod este vacsim tlakom, tak aj pochovat.

Reagovat
zurix_new

Za 2 roky bude zpátky v lize za částku pod 10 mega.

Jinak tedy João Mário se stal volným hráčem, to jsme s ním teda dopadli. Přitom prostě hráč to není špatný (stejně tak Gabigol), ale finančně tedy solidní fail.

Reagovat
Slavia10

No a pak nemáte mít dluhy. Spoustu týmů si to dělá samo. Jsem rád jak to dělá Slavia, Liverpool a i když ho nesnáším tak Perez. Ty chytrý pochopili, že tahle covid doba se musela řešit rozumně na přestupovem trhu.

Reagovat
didosh

Toho jsem chtěl do AC Jsem zvědavý jestli se prosadí

Reagovat
Mass

Tak na Copě byl skutečně vynikající. Pracant s dobrou rozehrávkou. Asi alternativa ke Kokemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl sem ho za dřeváka, ale na Copě fakt dřel jak hovado, do Atlétika ideální hráč

Reagovat
FC Porto FC

Lol on a dřevak

Reagovat
Tomanatura

Ne, hraci jako on musi zustavat v calciu

Reagovat
stuff

Reagovat
didosh

Reagovat
10

Na začátku července, calcio zase luxováno. Donnarumma, De Paul, Hakimi...

Mladý hráči na vrcholu jdou pryč, ale zase přijde Giroud, no...a to ještě uvidíme, co rozjede Paratici v Tottenhamu, to bude druhej Leonardo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Largo

Reagovat
Zark

Raději ramsey s rabiotem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

De Paul s Llorentem. To souperum nezavidim . Fantasticka posila za 35 milionu euro. Zaloha Koke, Llorente, De Paul, Lemar, Kondogbia, Herrera Saul teda pravdepodobne pryc. Na tech spekulacich ohledne vymeny Griezmanna a Saula asi neco bude, protoze to v podstate potvrdili dva nejlepsi novinari, co se tyce Atletica (Ruben Uria a Matteo Moretto). Ovsem oba tvrdi, ze to je hodne komplikovany a je tam dost prekazek...

Reagovat
smazaný uživatel

..teraz som čítal, že atletico ma predstaviť posilu ktorá zmení celu la ligu uvidíme čo sa deje..

Reagovat
smazaný uživatel

Že by návrat Kikina do Madridu? Nebo Lewa, Lautaro?

Reagovat
Elliasson

Máš zdroj?

Reagovat
Kily

Herrera dost možná pryč, prý bude vedení stačit sedm milionů eur. Tvrdí to tedy valencijský Super Deporte

Reagovat
Elliasson

Což je škoda, protože on je super bojovník.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jak je na tom Saúl platově? Typově by se podobný záložník hodil, ale mám pocit, že je totálně vyhořelý a dát vám Grieze je na úrovni loňskýho Luisita . Samozřejmě se toho jeho platu prostě musíme zbavit, což smrdí průserem v každým ohledu.

Reagovat
Phillipinho

6 milionu euro rocne.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý hráč, pre Atletico super posila. Presadil sa nielen v Udinese počas viacerých sezón, ale aj v argentínskej repre, takže záruka kvality tam je a určite sa nejedná o nejakú one-season star. Keby sme mali prachy tam by to bola ideálna posila, ale v súčasnej situácii je posila za 35 mil. eur pre nás úplne nemysliteľná.

Reagovat
VersaceChain

Ve finále Copy jeden z nejlepších finálových výkonu co jsem viděl, velmi dobrá posílá pro Atlético.

Reagovat
Kuchta

Vítej

Reagovat
Largo

Ten mi v calciu bude hodně chybět. Chtěl jsem ho do AC.

Reagovat
JakubOcko

zhruba 5,5 milionu eur do Valencie

Reagovat
Kluivert9

Pro Lima, ne do Valencie... dost rozdíl.

Reagovat
Largo

Bohuzel

Reagovat
Tromas

Pro nás fantastická posila a teď k úspěšnému přestupovému období chybí jenom prodej hráčů za dobrou cenu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To se asi dost pobavíme.

Reagovat
JM

Co ten Jaume Jardi? Byl bys prosím schopný ho nějak popsat/přiblížit?

Reagovat
misinho7

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ani ne, Juvenil jsem viděl jenom v sestřizích a v béčku víceméně šanci nedostal kvůli věku kromě tuším pár jarních nominací. Mezi největší talenty nepatřil, ty máme především mezi středními záložníky, pořádnou devítku jsme nevyprodukovali už roky, tak snad nebude výjimkou ani on. Zrádce .

Reagovat
JM

I tak díky!

Reagovat
Tombull

On nebyl devítka,nastupoval hlavně na křídle. Doufejme,že prokletí zlomí Iker Bravo,nejtalentovanější hroťák za posledních x let.

Reagovat
Tombull

Má velmi dobrou levačku,slušnou techniku,je to dobrý exekutor přímáků,mám dojem,že několikrát dal branku z roh. kopu,ale mi příjde mi poměrně dost pomalej,na áčko to určitě nebude.

Reagovat
JM

Reagovat
vilp

Leaked audio of Florentino Perez: "Beckham is a good guy, really smart too. He brings €30m per year, Ronaldo Nazario too, Zidane €25m. And then there's Raul, who sells nothing, man, nothing, not even a jersey, the guy has no media value.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Raúl, Iker, Cristiano, Mourinho, slušný pokrytec Florentino . Teď ho budou klasicky všichni vyhazovat a pak všem zavře pusu příchodem Mbappého, jako kdysi po vyhazovu Ancelottiho a příchodu číšníka.

Reagovat
Kenneth

Co ma v tyhle spolecnosti co hledat Mourinho?

Reagovat
10

kde jsou ty časy, kdy takovýhle hráči chodili automaticky do top4 v calciu...nevím, co ty týmy chtějí víc, než takhle prověřenýho top hráče v tomhle případě mluvím primárně o AC, pro který by to byl naprosto rozdílovej hráč, pro Juve taky

Reagovat
GEGE

AC vsadilo na Diaze plus k němu ještě někdo dostupnější příjde...Je to škoda,že De Paul nevyšel ale vzhledem k tomu kolik se ještě musí do toho kádru investovat to chápu...

Reagovat
10

a ten Vlasić? ten by byl super

Reagovat
1899-1995

Jako o jménech o kterých se mluvilo a pak přijde Vlasić z CSKA, to je celkem srandovní. Špatný asi nebude, ale po těch jménech která zazněla zní jako vtip.

Reagovat
10

o kom se mluvilo? Vlasić je v pohodě hráč do základu, co zahraje 3 pozice...

Reagovat
1899-1995

Tak Sabitzer, Ziyech z těch pro mně zajímavějších a dále Coutinho, James nebo Isco.

Reagovat
celeb

dufam, ze si to setrite na Coutinha

Reagovat
GEGE

Spekuluje se no... hostovacka a vykoupení v případě kvalifikace do LM příští rok vypadá jako dobrý obchod.

Reagovat
Votas

Když nemůže top 4 konkurovat ani částce 35 mega, tak je to prostě průser. Interu by se do zálohy bez Eriksena taky krásně hodil.

Reagovat
10

Hlavně s Udine to všichni z nich umí na hostování s opcí a splátkama v 30 letech, takže je to očividně ještě horší, než si myslíme...

Reagovat
Votas

asi jo. Nebo už ani 10 juniorů není žádná tvrdá měna.

Reagovat
Pipo123

Je to strašne zvláštne, my sme minulú sezónu spravili LM a žiadne výrazné posily neprišli, Inter spraví tento rok titul a musí predávať, AC spraví LM a nebolo moc ochotné vyjednávať o platoch, dlho som si myslel že kluby v SA limituje FFP, ale skôr reálne tie kluby nemajú prachy na výrazné prestupy, takto tie kluby v LM dieru nespravia a postup zo skupiny bude max

Reagovat
Hristo Stoichkov

Stačí se podívat, s jakými schodky ty kluby hospodaří zejména po nástupu covidu. Tam je to pouze o tom najít nějakou míru rozumný ztráty při relativně slušným kádru, na žádný posily není prostor. Navíc tím, že často berou starší a platově drahý hráče, který už nemůžou následně zobchodovat, se dostávají do ještě větších problémů. Můžeme se bavit samozřejmě i o FFP, který rozhodně nemá smysl, jakým bylo na začátku prezentováno.

Reagovat
Eldarion

AC rozbilo na prestupy už 50-60 mega a to je ešte len polovica Júla (aj keď ďalšie míňanie už moc nečakám bez predaju hráčov). Toho De Paula je škoda, ale viac reálne je podľa mňa to, že chcel odísť do hotového klubu akým momentálne Atlético je, než ostať v SA.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť na konci minulé sezony jsem četl, že AC má připraveno okolo 150 mil. na přestupy.. To byla asi slušná kachna

Reagovat
10

José myslel 150 milionů Lir

Reagovat
smazaný uživatel

To by sedělo.

Reagovat
Eldarion

A ja som čítal, že politická špička v USA sú v skutočnosti jaštery ktorý vedia meniť podobu na ľudskú podobné sci-fi ako AC v covid dobe s 150 mil. eurami na prestupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

ako je dost smutne, ze top timy Championship maju viac penazi, nez top timy 1. lig v Taliansku, Nemecku, Francuzsku a teraz aj aj Spanielsku.

Superliga asi nebol ten najlepsi napad, ale skor vykrik o pomoc, kedze tie toky financii su z roka na rok sialenejsie. Na ostrovy ide viac a viac % a Covid tomu este viac dopomohol, kedze odstranil prijmy zo vstupneho.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

It's comming to Rome

Reagovat
Largo

Furt nechapu, jak se Taremu povedlo ziskat ho za tak malej peniz, skoro az symbolickej.

Reagovat
Pipo123

Vlastne Lazio neplatí nič, tie 3 mil bola ďalšia splátka za neho

Mal dve zlé sezóny, ale zadarmo je to dobrá posila, myslím že pod Sarrim si svoje odohraje.

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

Borci čo je zač Junior Messias, hráč Crotone, hodne sa píše o tom že Lazio jedná o jeho prestupe, vraj to má byť priorita Sarriho, borec má 30 rokov, hral nižšie súťaže, to fakt má takú kvalitu, cena 8-10 mega

Reagovat
Zark

Reagovat
Pipo123

Máš ho nasledovaného ?

Reagovat
Zark

Jen z pár zápasů, ale zajímavý hráč, bral bych ho do Juve

Reagovat
Largo

Já myslím že ne. Za Crotone patřil k tomu nejlepšímu, ale že by byl oporou klubu, který nechce hrát jen o záchranu, si neumím moc představit. Navíc v jeho letech, těžko by se pak prodával. Jako jo, dal devět branek, pěkný, ale neumím si ho představit nikde v Sarriho systému. Není to typický křídlo, spíš ss. A dávat 10 mega za rozšíření kádru neperspektivním hráčem, to se mi nezdá. To radši přihoďte pár mincí na Orsoliniho.

Reagovat
Messiáš

Skvělá posila pro Atletico, De Paul je uplne jinej hrac, nez když tehdy přicházel do Valencie, pří tom si myslím, že spousta kvalit z dob, kdy více brousil lajnu nebo nebo byl pod hrotem mu i zůstalo. Zklidnila se mu hlava. Tohle je majstrštyk

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele