Velmi krátce potom, co se vzpamatujeme z konce seriálu Loki, se můžeme těšit na čtvrtý seriál společnosti MARVEL, které nás ctí svou společností od začátku tohoto roku. A že se dočkáme opravdové perličky.

-reklama-


Seriál What If jsme vám zde už v minulosti představili (článek ZDE), nový trailer v nás však obnovil natěšení a radost z návratu nejen oblíbených postav, ale i oblíbených scén. Seriálová jednohubka mapující „co by se stalo kdyby“ stírá hranice našich fantazií a my se můžeme těšit na zombie Captaina Americu, temného Doctora Strange nebo Kapitánku Carterovou.

Poměrným zklamáním bylo, že se nám v podobě dabingu nevracejí všechny známé postavy, tudíž za animací Tonyho Starka nebude stát Robert Downey Jr. To samé pak platí o Stevu Rogersovi, Visionovi a dalších. I přesto se však nějaký známých postaviček dočkáme.

Nejvíce nás hřeje na srdci, že se znovu a naposledy usmějeme nad postavou T’Chally s hlasem Chadwicka Bosemana, který si stihl postavu nadabovat ještě před svou smrtí. Návrat ke své postavě také hlásí Michael Douglas jako Hank Pym, Karen Gillan coby Nebula, Chris Hemsworth a Tom Hiddleston coby bratři Thor a Loki, Samuel L. Jackson v podobě Nicka Furyho, nebo již zmiňovaná Agentka Carterová – Hayley Atwell či Michael B. Jordan jako Killmonger. A to u Black Panthera nekončíme.

Novou třešničkou na už tak dost nabitém animáku je další herec, který se kromě role záporáka ve zmiňovaném filmu o králi Wakandy mihl i ve dvojce Avengers: Age of Ultron. Ano, řeč není o nikom jiném než o CGI králi Andymu Serkisovi, který si zde zopakuje roli proradného Ulyssese Klaue.

Jakou roli si zde střihne tato postavička je zatím záhadou. Co záhadou není, tak určitě fakt, že každý díl bude stát za to. Snad nás Kevin Feige a jeho koprodukční tým nezklame.

Seriál What If startuje v srpnu 2021. Koukněte zatím na trailer a těšte se s námi!

Zdroj informací: screenrant.com

-reklama-