Celebrity

13. července 2021 06:05

David Laštovka

Bára Basiková dva roky před šedesátkou: Chlapa shání na seznamce

Zpěvačka Bára Basiková byla po rozvodu s hercem Petrem Polákem rozhodnutá zůstat sama. Vše se ale změnilo, když se nečekaně zamilovala. S partnerem, kterého nikdy veřejně nepřestavila, jí to sice nakonec nevyšlo, ale znovu to v ní podnítilo touhu po lásce. A dokonce natolik, že neváhala a podala si inzerát na seznamce.

Po třetím rozvodu s o patnáct let mladším hercem a producentem Petrem Polákem se zpěvačka Bára Basiková zařekla, že už nechce žádného chlapa ani vidět. Jak se ale říká, člověk míní, život mění. Zhruba rok byla sama, jenže pak se objevil muž, před kterým se jí podlomila kolena. „Na nový vztah jsem neměla pomyšlení, asi jsem musela dozrát, abych mohla novou lásku přijmout. Do života mi vstoupil někdo, kdo mě činí velmi šťastnou. Nechci prozradit, kdo to je, ale je to hodně vážný a jsem zamilovaná. Jediné, co o něm prozradím, je, že není z Prahy,“ uvedla tehdy nadšeně Bára.

Bohužel, ani tentokrát jí to nevyšlo. Románek s panem neznámým vydržel pouhých osm měsíců. V rozchodu prý sehrál velkou roli koronavirus. „Protože nebyl z Prahy, nemohli jsme být spolu a navzájem se během té doby odcizili, ztratili se jeden druhému. Pohltily nás starosti, povinnosti a strach. I když nám to nevyšlo, byla to krásná láska,“ vysvětlovala zpěvačka.

Bára Basiková si dala inzerát na seznamku

Právě tento vztah ji nahlodal k tomu, že život ve dvou je lepší, než být single. Možná i proto se rozhodla, že už nechce být sama, a podala si inzerát na seznamku. Jméno sice použila jiné, ale fotka ji prozradí. „Když jsem to oznámila dcerám, smály se tomu a říkaly, že jsem se zbláznila. Já se za to ale nestydím. Dřív jsem byla pořád mezi lidmi a navázat nějaký kontakt nebyl žádný problém. Ale teď? Jak jinak se má v dnešní době člověk seznámit? Je to v podstatě jediná možnost,“ prohlásila Bára.

Ze seznamky má však zatím smíšené pocity. Princ na bílém koni se dosud neobjevil. „Jsem z toho trochu v rozpacích. Zájemci, kteří se tam objevili, jsou sice muži mé generace, ale připadají mi starší. Já už mám taky určitý věk, ale nepřipadám si na něj a mentálně se cítím mladší. A docela mě zaráží, kolik těch chlapů si tam dává fotku v nelichotivé situaci,“ vylíčila svoji dosavadní zkušenost.

Bára vyzkoušela během pandemie hned několik zaměstnání

Během pandemie, kdy se nemůže věnovat své profesi, už si vyzkoušela řadu povolání. Pomáhala v domově seniorů, pracovala v lékárně, roznášela poštu, přivydělávala si jako uklízečka a nyní dělá v dětském domově. „Protože mám strašně ráda miminka, původně jsem chtěla do kojeneckého ústavu, ale k tomu jsem neměla potřebnou kvalifikaci. Jsem ráda, že vyšlo alespoň to. Jsou tam děti od tří do devíti let. Hrajeme si, zpíváme si, chodíme na procházky nebo jim čtu pohádky,“ nastínila denní program Bára, které je mezi dětmi opravdu dobře.

„Když tam přijdu, všechny se na mě vrhnou. Jsem tam šťastná, ale je to emočně docela náročné. Vážně jsem uvažovala, že si některé dítě vezmu na víkend domů. Nakonec jsem to ale zavrhla. Měla jsem strach z citové vazby, kterou bychom si spolu mohli vytvořit. Pak bych třeba neměla čas a tomu děťátku bych tím ublížila víc, než mu pomohla,“ povzdechla si Bára.

Málokdo ví, že její život se před osmi lety mohl ubírat úplně jiným směrem. Poté, co v prezidentských volbách nevyhrál kandidát, kterého preferovala, chtěla se natrvalo usadit v Jižní Africe a tam pomáhat budovat tamní školství. „Myslela jsem to zcela vážně. Nebýt mého tehdejšího manžela, který nechtěl, aby náš malý syn vyrůstal v jiné zemi, byla bych tam. A musím říci, že toho někdy docela lituju,“ uzavřela zpěvačka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.