Livesport Prague Open: Sledujte všechny zápasy zdarma na Livesport TV!

13. 7. 2021, 13:03
Aktuality 3
Vítězka French Open Barbora Krejčíková, ale i další české reprezentantky Kateřina Siniaková a Tereza Martincová, Srbka Nina Stojanovičová... Turnaj Livesport Prague Open má velmi solidní obsazení. Zajímá vás špičkový ženský tenis, ale nemáte možnost navštívit areál Sparty osobně? Všechna utkání můžete až do neděle 18. července sledovat zdarma živě na Livesport TV!
Livesport TV

Zápasy jsou dostupné jak na webu Livesport.cz, tak v mobilních aplikacích Livesport pro operační systémy Android i iOS. Jedinou podmínkou je bezplatná registrace. Pokud ji ještě nemáte, není se čeho bát - hotovo budete mít během chvilky a můžete hned začít vybírat z aktuálního programu všech kurtů, na kterých se právě hraje.

Turnaj s dotací 250 tisíc dolarů nabízí samozřejmě nejen duely ve dvouhrách, které budou například pro Barboru Krejčíkovou posledním testem před olympiádou v Tokiu, ale také čtyřhry. U obrazovky tak můžete fandit třeba páru Bouzková/Hradecká, který se ve Wimbledonu probojoval až do čtvrtfinále a patří tak mezi favority pražského podniku.

Komentáře

3
Přidat komentář
Fandina
Z jedné strany, z druhé strany, v TV na webu, tenhle turnaj je fakt pro diváka prošpekovaný. smilesmilesmile

https://www.livesport.cz/stream/channels/5/#

https://www.livesport.cz/stream/events/zZEcb0S4/#

https://sport.ceskatelevize.cz/player/window

A to to s komentářem dává ještě O2 TV Sport, Tenis
Reagovat
majkl005
nejlépe vysílaný ITFko všech dob, co? :D :D :D
Reagovat
aape
Výkony by tomu odpovídaly
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist