Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Pavel (†21) zemřel jako spolujezdec na amatérských závodech: Sestry mu poslaly vzkazy do nebe

Pavel (†21) zemřel jako spolujezdec na amatérských závodech: Sestry mu poslaly vzkazy do nebe
Zdroj: facebook / koláž eXtra.cz
tragédie

Amatérské závody Car Wars v Panenském Týnci na Lounsku poznamenala tragická smrt mladíka Pavla (†21), který svým zraněním v nemocnici podlehl. Po Pavlovi truchlí jeho rodina i přátelé, kteří na něj dojemně vzpomínají. V životě to neměl mladý muž jednoduché, přesto se dokázal postavit zpátky pevně na nohy a prožít život tak, jak nejlépe uměl. Navzdory tomu jej nakonec potkal smutný osud.

Smrtelná nehodá se stala v pátek na amatérských závodech Car Wars v Panenském Týnci na Lounsku. Vážně zraněn tam byl spolujezdec z jednoho vozu. Svým zraněním mladý muž v sobotu v nemocnici podlehl, řekla dnes ČTK krajská policejní mluvčí Alena Bartošová.

Pavel zemřel jako spolujezdec

"Oznámení o nehodě jsme přijali v pátek 9. července po 23:00. Podle prvotních informací řidič jedoucího vozidla narazil do vozidla, které údajně stálo. Řidič jedoucího vozidla vyvázl bez zranění, ze stojícího vozu byly dvě osoby odvezeny se zraněním do nemocnice. Spolujezdec včera (v sobotu 10. července) bohužel zemřel," popsala událost policejní mluvčí. U obou řidičů byl podle ní zjištěn alkohol v přestupkové hodnotě, tedy pod úrovní jedné promile.

"Kde se stala chyba musí určit policie," řekl hlavní pořadatel Martin Krátký ze spolku Car Wars Deníku, který o události informoval. Mladý řidič amatérsky postaveného vozidla podle něj po startu z ničeho nic zastavil a začal se otáčet zpět. "Zemřel jeho spolujezdec. Narazilo do nich auto, které nemělo šanci to ubrzdit, jeho osádce se ale v podstatě nic nestalo. Nikdo z nás nechápe, proč řidič zastavil. Všichni byli připoutaní, to na startu kontroluje pořadatelská služba," uvedl Krátký. Dodal, že výpovědi svědků jsou rozporuplné.

Dojemné vzkazy do nebe

Na Pavla dojemně vzpomíná rodina i nejbližší přátelé. Měl dvě sestry, které mu poslaly pomocí sociálních sítích vzkazy do nebe. "Můj jedinej bráška… Snad tam nahoře ti bude dobře," uvedla Anna, která k příspěvku se společnou fotografií přidala skladbu, kterou její zesnulý bratr složil.

"Jsem tak vděčná, že tě můžu slyšet. Že mi po tobě zbyla krásná a upřímná vzpomínka. Věřím tomu, že jednou bys dělal velký věci. Miluju tě, brácha… Odpočívej v pokoji," vzkázala milovanému bratrovi Adéla.

I přes nepřízeň osudu se dokázal opět postavit na nohy

Pavlovi přátelé později na YouTube zveřejnili jeho další skladbu, kde rapuje těžkých životních momentech "bejval jsem taky bezďák" a "mladej kluk se dostal na ulici a v kapse žádná měna, nebejt téhle zkušenosti, tak by nepřišla ta změna". V textu dále hovoří o tom, že bylo období, kdy neměl co jíst a zažil bídu. Zdroj blízký rodině potvrdil pro deník Blesk, že se tento text zakládá na pravdě, i přes nepřízeň osudu byl Pavel hodný a laskavý mladík, který byl pro své sestry tou největší oporou.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy