Noční vítr zaměstnal na Děčínsku profesionální a dobrovolné hasiče
V Děčíně, na Starém Městě ve Dvořákově ulici spadl strom i na zaparkovaná auta
Děčín

Děčínsko - Na Děčín a okolí udeřila v úterý večer bouře. Předpověď metereologů se tak naplnila. První nápor větru přišel okolo půl desáté večer. Jako první na zásah vyjeli profesionální hasiči z děčínské stanice. Dobrovolná jednotka ze Starého Města pak jako první vyjela ve 21:43 do ulice Dvořákova, kde spadl strom i na auta.

Dobrovolní hasiči z Boletic nad Labem pak vyjížděli k pádu stromu například do Lesné u Velké Veleně. Strom také spadl v Boleticích nad Labem, v ulici Čsl. partyzánů. Hasiči z Horního Žlebu vyjížděli například do Žlebské ulice. V Kytlicích-Falknově proběhla evakuace tábora. Hasiči vyjížděli i ve středu ráno. Dobrovolní hasiči z Horního Žlebu vyjeli v 6:48 opět do Žlebské ulice k neprůjezdné cestě, kam spadl strom a v 8:07 vyjeli dobrovolní hasiči z Boletic nad Labem na cyklostezku do Nebočad, kde je také spadlý strom. Hasiči jak profesionální, tak i dobrovolní mají za sebou, za dnešní noc i ráno desítky výjezdů. V okolí Děčína v noci z úterý na středu zasahovaly i další jednotky. Například několik událostí měla i jednotka z Benešova nad Ploučnicí, Kytlic, Horního Podluží či České Kamenice.

1407dvorakovadvalesna

Zásah dobrovolných hasičů z Boletic nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru