EVOLUCE JMÉNEM WERO H2O

EVOLUCE JMÉNEM WERO H2O

Otázkou, na kterou budeme velmi brzy hledat odpovědi, je, jak správně nakládat s vodou. Jak nejlépe pracovat nejen s vodou pitnou, ale i tou odpadní. Jaké množství vody budeme v nejbližší době umět zachytita také vrátit zpět do oběhu?


„Naším cílem je stát se významným hráčem na poli úsporných řešení v oblasti hospodaření s vodními zdroji, a to jak v České republice, tak v celé střední Evropě. Naší činností chceme přispět k lepšímu využití vodních zdrojů a tím učinit náš region lepším místem pro život,“ říká Jaroslav Ďuriš,předseda představenstva Wero holding a.s., pod kterou patří dceřiná společnostWeroWater Management s.r.o.

WEROWater Management je ryze českou společností,založenou v roce 2018, která se věnuje problematice vodního hospodářství. Její doménou je nabídka komplexních řešení práce s pitnou, technickou a odpadní vodou. Řešení, která splňují ty nejpřísnější požadavky na ekonomiku a zároveň ekologii. Jde o využití vody do poslední kapky při maximální optimalizaci nákladů a dlouhodobého financování.

Nedostatek vody je něco, co každý z nás v posledních letech alespoň krátce poznal. Každého patrně napadlo, jak s vodou lépe nakládat nebo jak ji lépe v přírodě či na vlastním pozemku zadržet. Jaké jsou legislativní možnosti práce s dešťovkou, technologická řešení čištění a recyklace a jaké jsou s tím spojené náklady na budoucí investice.

WERO je jednou z prvních společností u nás, které dokážouklientům nabídnout na míru postavené, technologicky šetrnéa ekonomicky výhodné řešenís úsporou až 85 procent spotřeby vody. A to znamená i snížení nákladů spojených s její spotřebou.

„Účelem není prodat technologii, ale dodat komplexní řešení jako službu, včetně výstavby,provozu a financování. Náš projekt klientům nabízí dlouhodobý kontrakt na provozování zařízení a prodej vody, který je splácen právě z její spotřeby s nižšími náklady než od klasických dodavatelů,s návratností 5 až 10 let (podle objemu spotřeby vody),“ dodává Jaroslav Ďuriš.

Budoucnost hospodaření s vodou už není otázkou vizionářů, ale pragmatického přístupu manažerů dnes.