Kroměříž: V kině Nadsklepí se bude opravovat vzduchotechnika

15.07.2021 10:11

Oprava vzduchotechniky v prostorách kina Nadsklepí s sebou přinese uzavření budovy pro veřejnost, přerušení promítání a také dočasné zavření pokladny. Nadsklepí bude mimo provoz od pondělí 26. července.

Kroměříž: V kině Nadsklepí se bude opravovat vzduchotechnika
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

„Vstupenky na kulturní a společenské akce si mohou zájemci dále pořizovat v Expozici Karla Kryla a v pokladně Domu kultury. Právě pokladna ve vstupu do Domu kultury měla být první dva týdny v srpnu uzavřená, ovšem v současné situaci jsme tento záměr přehodnotili a pokladna zůstane otevřená celé prázdniny,“ řekl Pavel Sedláček, ředitel Domu kultury v Kroměříži.

Pokladna Domu kultury bude v srpnu v provozu v pondělí a ve středu od 9 do 11 a od 12 do 16, v úterý a ve čtvrtek od 12 do 16 a v pátek od 12 do 15 hodin. V Expozici Karla Kryla v Prusinovského ulici je pokladna otevřená v době, kdy je veřejnosti přístupná expozice, tedy úterky až neděle od 9 do 12 a od 13 do 17 hodin. V pokladně expozice se prodávají také vstupenky na promítání letního kina na nádvoří radnice, a to vždy dvě hodiny před začátkem promítání.

Samotná rekonstrukce vzduchotechniky v kině Nadsklepí by měla začít 2. srpna a hotova by měla být v říjnu letošního roku. Jedná se o opravu stávajícího vzduchotechnického zařízení včetně souvisejících prací. Cílem je zvýšení komfortu pro návštěvníky kina.

Milovníci kina však o pravidelná promítání nepřijdou. Po celý srpen budou každé pondělí a úterý probíhat filmové projekce pod širým nebem na radničním nádvoří – letní kino. Prostory Nadsklepí nahradí po dobu opravy vzduchotechniky sál Klubu Starý pivovar. V jejím průběhu jsou připravena „na pivovaře“ vnitřní promítání obvykle na víkendové dny kromě termínů, kdy se budou konat jiné významné kulturní a společenské akce, jako jsou například Dožínky Zlínského kraje, festival vojenských hudeb nebo koncerty na nádvoří či přímo v prostorách Klubu Starý pivovar. Připraveny jsou filmy Havel, Smečka, Šarlatán, Matky, Bábovky, Princezna zakletá v čase, Trollové: Světové turné, Prvok, Šampón, Tečka a Karel a další. Přesný rozpis termínů a konkrétních představení bude k dispozici na webu, plakátech a facebooku Domu kultury, Klubu Starý pivovar a kina Nadsklepí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…