Quantcast

M7 Group zajišťuje distribuci stanice Sport Extra

| redakce | tisk

Provozovatel sportovního kanálu Sport Extra si zajistil satelitní distribuci. Lucemburská mediální skupina M7 Group uzavřela dohodu s bukurešťskou společností Television Services Europe dohodu o satelitní kapacitě a distribuci rumunského sportovního kanálu Sport Extra.

Společnost M7 Platorm Services poskytne komplexní satelitní distribuční služby prostřednictvím satelitu Thor 6 (0,8°W). Stanice Sport Extra je šířena prostřednictvím DTH platformy Focus Sat, kterou provozuje M7 Group (Canal+ Luxembourg).

Televizní stanice Sport Extra
▲ Televizní stanice Sport Extra

Sport Extra nabízí abonentům Focus Satu atraktivní kombinaci přímých sportovních přenosů a doprovodných pořadů se zaměřením na automobilové závody, bojová umění a fotbal. Nabídka sportovních událostí zahrnuje série IndyCar, závody Nascar, GT World Challenge, IMSA SportsCar Championship a také přední soutěže v bojových uměních ONE Championship a Ballator MMA. Sport Extra vysílá také zápasy Serie B, druhé nejvyšší divize italské fotbalové ligy.

Smlouva na distribuci stanice Sport Extra navazuje na dohody o satelitní distribuci, které společnost M7 Group uzavřela v loňském roce s televizními kanály Mooz Dance a Bollywood, jež jsou ve spoluvlastnictví společnosti Television Services Europe.

technické parametry - Sport Extra:

• Thor 6 (0,8°W), freq. 11,996 GHz, pol. V, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK, CA Conax + Nagra MA





Reklama




Vybrané články