Do Edenu pro permanentku a do muzea v jeden den! | SK Slavia Praha
Více

Do Edenu pro permanentku a do muzea v jeden den!

Vyzvedněte si na pokladnách permanentku na novou fotbalovou sezonu 2021/22 a souběžně si tam kupte vstupenku se slevou do Slavia Museum a na Stadium Tour!

Připomínáme, že všichni majitelé permanentních vstupenek na domácí zápasy Slavie mohou na vstup do Slavia Museum a na Stadium Tour využít zvýhodněné vstupné. 

Majitel permanentní vstupenky zaplatí za běžnou vstupenku do Slavia Museum a na Stadium Tour 150 Kč (místo plné ceny 200 Kč). Slevu může uplatnit také při nákupu Rodinné vstupenky (2 + 2).

Vstupenky do Slavia Museum a na Tour Stadium budou kromě on-line prodeje na Ticketportal.cz k dostání také mimořádně v pátek 16. července, v sobotu 17. července a v neděli 18. července na pokladnách u vstupu číslo 4 u železniční trati. Pokladny budou otevřeny kvůli výdeji permanentních vstupenek, otevírací doba pokladen je od 9:00 do 21:00 hodin.

Slavia Museum a Stadium Tour můžete navštívit od 10:00 do 18:00 hodin.

Pokud tedy plánujte cestu do Edenu kvůli vyzvednutí permanentky, můžete se zdržet déle a navštívit zároveň největší fotbalové muzeum v Česku!

Nepropásněte jednu z posledních příležitostí prohlédnout si a vyfotit se s nejcennějšími trofejemi, které Jindřich Trpišovský a jeho sešívaná družina v posledních letech společně získali.

Ve stávající podobě bude expozice v prvním patře muzea se 3 mistrovskými poháry HATT21CK a s pohárem MOL Cup v Edenu vystavena pouze do neděle 1. srpna.

Ve Fanshopu Slavie v Edenu jsou také v prodeji nové dárkové poukazy do Slavia Museum a na Stadium Tour. Vybírat můžete ze tří variant: Běžný vstup, Dětský vstup a Rodinná vstupenka.

Další podrobnosti o Slavia Museum a Stadium Tour najdete zde.

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články