Car Wars je tuningový sraz (plný vyšperkovaných aut) pořádaný na letišti v Panenském Týnci v Ústeckém kraji. Letošní dvanáctý ročník však poznamenalo strašlivé neštěstí. Došlo k nehodě, při které zemřel spolujezdec mladého řidiče jednoho z vozů Pavel (†21). Co se přesně stalo, není vůbec jasné, akce byla předčasně ukončena a celý případ aktuálně vyšetřuje policie. Akce se účastnilo velké množství milovníků rychlých kol… i dunivé hudby. A právě ty v tu chvíli oblažovala dýdžejka Andrea Pomeje svými hudebními mixy v rámci Friday Car Wars Party, společně s DJ Kojdou a Danielem Rakaczkým.

Prozradila to na sociální síti, kde se jí jeden z fanoušků zeptal, zda o tragédii vůbec ví. „Ano, stalo se to, když jsem byla na hlavní stagei,“ přiznala pohledná tmavovláska, která se stala matkou jediného dítěte slavného herce a dabéra Jiřího Pomeje, známého například z filmů Playgirls, Andělská tvář či Kameňák.

„Je mi moc líto mladého života a jeho rodiny!“ pokračovala Andrea, jež je vzdor svému nízkému věku již vdovou. Pomeje totiž v únoru 2019 podlehl zákeřné rakovině hrtanu, která mu během dvou let metastazovala do kostí a následně do celého těla.

VIDEO: Rozverná Andrea Pomeje: Prozradila, kdy porodí druhé dítě

Video
Video se připravuje ...

Rozverná Andrea Pomeje: Prozradila, kdy porodí druhé dítě David Turek, Lukáš Červený

Kupodivu ale DJka nevyjádřila svou soustrast jenom příbuzným zesnulého muže, ale překvapivě i někomu jinému…

„Je mi líto také pořadatelů,“ překvapila kráska, která již nějakou dobu žije s urostlým klempářem Petrem Plačkem (40), jenž si nechává říkat Pedrítko. „Jsou z toho úplně hotoví, protože některé věci prostě nelze předvídat,“ objasnila své stanovisko, které by bez vysvětlení mohlo leckoho zaskočit. Podle organizátora akce Martina Krátkého však panují na motoristické akci velká bezpečnostní opatření a vůz na trati měl zřejmě poruchu, která se posádce auta krutě vymstila…

Fotogalerie
52 fotografií