Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tělo dominy našli v lese v mělkém hrobě: Policie pátrá po záhadném klientovi!

Autor: rc - 
16. července 2021
18:20

Tragicky skončilo pátrání po Jekatěrině Plotnikové z ruského města Novosibirsk. Krásná Ruska, která pracovala jako domina, zmizela před několika měsíci. Policisté tento týden našli její tělo zabalené v prostěradlech a pohřbené v mělkém hrobě v lese. Vyšetřovatelé se domnívají, že byla zavražděna a za její smrtí stojí záhadný klient.

Ruskou policii v únoru kontaktovala vystrašená Larisa Plotniková (51), která strážcům zákona nahlásila, že pohřešuje svou dceru Jekatěrinu Plotnikovou, která se jí delší dobu neozvala. O svou dceru se obávala, jelikož musí denně brát inzulin. Podle informací britského deníku The Sun se však policisté  zdráhali její zmizení vyšetřovat jako trestný čin, jelikož se domnívali, že odjela někam se svým klientem. Vyšetřovatelé totiž zjistili, že nabízela své služby jako domina.

Na internetu vystupovala jako „Paní Stella“ a na stránce dodala, že svým klientům splní jakékoliv přání, ale má určitě hranice, které nikdy nepřekročí. Policisté informací o utajené práci Jekatěriny šokovali její matku, která se domnívala, že v Novosibirsku pracuje v kosmetickém salónu. „Přirozeně jsem o takových detailech jejího života nevěděla. Dozvěděla jsem se to od policie,“ uvedla Larisa, která policii obviňuje, že nedělala pro nalezení její dcery dost. „Pochopte, jsem její matka. Hlavní věcí pro mě je najít ji, všechno ostatní je nepodstatné,“ uvedla Larisa.

Policisté během pátrání zjistili, že byl její mobil použit ještě pět dní poté, co tak záhadně zmizela. Usilovněji ji začali údajně hledat až v dubnu a tento týden dospělo pátrání ke konci. V lese asi čtyřiatřicet kilometrů od jejího domova bylo nalezeno její tělo. Larisa potvrdila, že patří její pohřešované dceři. Tělo bylo objeveno v provizorním hrobě v lese zabalené do prostěradel. Příčiny smrti zatím nejsou jasné. Policisté prověřují teorii, zda za smrtí Jekatěriny nestojí záhadný klient.

VIDEO: Brutální vražda dvou stopařek. Z výpovědi a doznání vraha Krupičky mrazí

jochen84 ( 16. července 2021 19:41 )

Je nádherná. Ale nakonec to nebyla tak tvrdá domina,jak se prezentovala

pupak ( 16. července 2021 19:19 )

Tahle "kráska" mohla hrát z fleku Marfušu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání