InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Setkání nad knihou s diskuzí

    Úterý 30.4 14:00 - Knihovna, Blatná

  • Slet čarodějnic

    Úterý 30.4 16:00 - Koupaliště, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Memoriál Jana Hadáčka letos ovládli fotbalisté Božejovic

BOŽETICE – V sobotu 17. července se v Božeticích sešli fotbalisté nad 40 let k jedenáctému ročníku Memoriálu Jana Hadáčka. Zavzpomínat na svého kamaráda přijely tradiční celky TJ Hrazánky, FC Dynamo Božejovice a domácí TJ Božetice, jen Srlín tentokrát vystřídali fotbalisté TJ Sokola Sepekov. Loňské prvenství obhajoval domácí tým Božetic a i letos se po penaltovém dramatu v semifinále probojoval až do zápasu o první místo. Tam ale byli nad jeho síly fotbalisté božejovického Dynama po výsledku 2:1 (Fara, Švec – Šerhant). Nejlepším kanonýrem turnaje se stal jeden z finálových střelců – třígólový Miroslav Fara z prvních Božejovic, po dvou brankách dali také Miroslav Maťha (Božetice) a Marek Šika (Hrazánky).

Vzpomínka na „Hounyho"
Bývalý fotbalista, funkcionář, rozhodčí a hlavně kamarád Jan „Houny" Hadáček, na jehož počest se turnaj každoročně koná, zemřel po těžké nemoci v roce 2010 ve věku 59 let.

Konečné pořadí

1. TJ Dynamo Božejovice
2. TJ Božetice
3. TJ Hrazánky
4. TJ Sokol Sepekov

Další podrobnosti z turnaje přineseme ve středečním tisku. Zatím si můžete prohlédnout bohatou fotogalerii. 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace