BudKocka.cz logo

DayNight na bělení zubů: Jak funguje?

Krása Zuby Články Recenze Soňa 17. července 2021
DayNight na bělení zubů recenze

Krásně bílé zuby jsou často výsledkem drahého a ne moc šetrného bělení zubů, přitom je můžete vybělit i přírodní alternativou. Značka DayNight nabízí bělení na přírodní bázi a slibuje perfektní výsledky. Podívejte se na další informace.

Asi je celkem jednoduché jít na bělení zubů na nějakou kliniku, ale zeptal se někdo, jestli se to líbí i zubům. Chemické postupy se na nich mohou v budoucnu projevit, což se jim nejspíše nebude moc líbit.

V přírodě se nachází řada surovin, které je pomohou vybělit přírodními postupy. Je to jednoduché a pro zuby šetrné. My jsme se podívali na speciální produkty DayNight, které se na tuto péči specializují.

✅ Co je DayNight?

Day Night je speciální přírodní péče o zuby, která vám pomůže vykouzlit nádherně bílé zuby. Celý princip tohoto produktu tkví v pravidelném používání dvou zubních past v kombinaci s unikátním LED zubním kartáčkem.

Vše je založeno na přírodní bázi. Bílá zubní pasta, která se používá jako denní pasta, obsahuje 100% přírodní kokosový olej. Tmavá zubní pasta, která se používá jako noční pasta, obsahuje aktivní černé uhlí. Dále využíváte sonický zubní kartáček s LED světlem, které slouží pro urychlení bělení při použití uvedených past.

daynight sada recenze

Whitening set. Získáte jej v tomto e-shopu

Sonický kartáček získáte v e-shopu v rámci balíčku nebo samostatně. V ceně vás potěší dvě náhradní hlavice i baterie.

✅ Jak probíhá péče o zuby s Day Night?

Zapomeňte na čištění zubů, jak znáte dosud. Péče o zuby s Day Night funguje zcela jinak. Postup je jiný, avšak velice jednoduchý.

Ráno používáte denní pastu, večer noční pastu. K tomu využíváte sonický LED kartáček. Na kartáček vždy naneste pastu o velikosti hrášku a následně si je čistěte obvyklým způsobem. Nezapomínejte na zuby vzadu a jazyk. Tento postup je na každý den stejný, pravidelné čištění se na zubech velice brzy projeví.

Po ukončení čištění zubů si vodou vypláchněte ústa. Pastu v žádném případě nepolykejte a nejezte.

Nemusíte se obávat, že by se pasty DayNight nesměly používat na plomby, korunky nebo můstek. Jedná se o přírodní pasty, které na ně nemají vůbec žádný vliv a které se používají běžným způsobem.

Výrobce doporučuje pro nejlepší výsledek držet bílou dietu. Bílá dieta se založena na tom, že nebudete pít nápoje, které mají negativní vliv na barvu zubní skloviny. Jedná se o kávu, zelený a černá čaj, džusy, cola atp.

✅ Kompletní DayNight Whitening SET

V e-shopu najdete mnoho nejrůznějších produktů. Jestliže si nebudete jisti, co přesně koupit, je nejjednodušší sáhnout po sadě, která obsahuje ty nejdůležitější produkty. Právě uvedená sada patří k nejprodávanějším položkám, protože v sobě zahrnuje všechno, co potřebujete.

Sada Day Night Whitening SET obsahuje několik produktů, které při správné péči využijete. Najdete tam dvě bělící zubní pasty, sonický LED zubní kartáček a 2 náhradní hlavice kartáčku. A to vše získáte za výhodnou cenu zde.

daynight sada na bělení zubů recenze

V sadě je vše perfektně poskládáno. Získáte ji v tomto e-shopu

Najdete tam:

⭐ Dvě zubní pasty

V sadě DayNight najdete dvě přírodní zubní pasty, jedna je denní pasta, která je bílá, a jedna je noční pasta, která je černé barvy. První totiž obsahuje kokosový olej, který pomáhá při detoxu ústní dutiny, dále pasta snižuje obsah bakterií v ústech a jedná se o prevenci při tvorbě skvrn na zubní sklovině.

Noční naturální pasta obsahuje aktivní černé uhlí, které má významný vliv při bělení zubů a výsledky na sobě záhy zaznamenáte při používání každý den.

daynight zubní pasta

Dvě unikátní pasty v bílé a černé barvě. Získáte je v tomto e-shopu

Jedná se o přírodní zubní pasty, které neobsahují škodlivé látky, SLS, PEG, peroxid ani fluorid. Najdete v nich 5 klíčových minerálů, které pomáhají udržet zuby zdravé a pevné. Jsou klinicky testované a nebyly testované na zvířatech. Slouží jako prevence před tvorbou skvrn na zubní sklovině a jsou šetrné k dásním. Každá pasta má objem 60 ml.

Denní kokosová pasta má následují složení: Sorbitol, Water, Hydrated Silica, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Calcium Carbonate, Aroma, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Sodium Phytate, Cocos Nucifera, Stevia, Sodium Benzoate, Menthol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Bentonite, Sodium Bicarbonate

Noční pasta s aktivním černým uhlím má následují složení: Sorbitol, Water, Hydrated Silica, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Calcium Carbonate, Aroma, Cellulose Gum, Activated Charcoal, Stevia, Sodium Benzoate, Menthol, Bentonite, Sodium Bicarbonate

⭐ LED zubní kartáček

LED zubní kartáček DayNight obsahuje dvě silná LED světla, která pomáhají na bělení zubů. Výhodná je jeho vysoká pulsace, která je 9 800 vibračních kmitů za minutu. To je důležité pro odstranění zubního povlaku. Jemné štětiny využijete nejen při čištění zubů, ale i jazyka.

daynight led zubní kartáček

DayNight LED zubní kartáček s náhradními hlavicemi. Získáte je v tomto e-shopu

Kartáček je na tužkovou baterii. Před prvním použitím je nutné odstranit ochranný obal u baterie. Následně ho můžete použít. Vydává nepatrný zvuk. Jakmile budete potřebovat hlavici vyměnit, jednoduše ji vyměníte.

✅ Výhody a nevýhody této kúry

Tak jako další produkty, tak i DayNight má řadu pozitiv i negativ. My se na některé z nich podrobně podíváme.

✅ Časté otázky a odpovědi

Jak se pasta používá?

Ráno naneste na sonický kartáček denní pastu o velikosti hrášku, večer na něj naneste ve stejném množství noční pastu. Vždy si pečlivě vyčistěte zuby způsobem, jakým jste zvyklí. Ústa si pořádně vypláchněte a pastu nepolykejte.

Mohou je děti?

Výrobce doporučuje používání produktů Day Night dětem až od 12 let. Menší děti by ji neměly používat, proto je před nimi schovávejte.

Obsahují lepek?

Produkty této značky neobsahují lepek. Jsou tudíž vhodné pro celiaky.

Jak je skladovat?

Skladujte je na suchém a chladném místě mimo sluneční záření.
Rovněž ho uchovávejte mimo dosah dětí.

day night sada na zuby

Sada se hodí jako dárek. Získáte ji levně v e-shopu

Byly testována na zvířatech?

Uvedené produkty nebyly testovány na zvířatech.

Musejí se používat pravidelně?

Tak jako si všichni pravidelně čistíme zuby, tak i v případě produktů DayNight je nutná pravidelná aplikace. Určitě si najdete ráno i večer pár minut na jejich použití. Pouze při pravidelném používání uvidíte ty nejlepší výsledky.

Kde je můžu levně koupit?

Levně koupíte nejen jednotlivé výrobky, ale i sety za zvýhodněnou cenu zde.

Kdy uvidím na sobě výsledky?

Každý má jiný odstín zubní skloviny, proto se nedá říct, kdy přesně na sobě uvidíte první výsledky. U někoho to může být znatelné za pár týdnů, u někoho trošku později.

✅ Jaké jsou zkušenosti a recenze?

Uživatelé jsou s DayNight velice spokojeni. Líbí se jim přírodní péče o chrup, bělení zubů i samotná chuť past. Podívejte se na další zkušenosti.

Pro mě je chuť past velice příjemná, za to může nejen kokosový olej u denní pasty a aktivní černé uhlí u noční pasty, ale i další složky nacházející ve složení. Jemnou chuť doplňuje jemná vůně. Chrup si budete chtít hýčkat těmito přírodními produkty opakovaně ráno a večer, možná i víckrát. Mně se jednoznačně obě pasty líbí a rovněž sonický kartáček je velice dobrý. Vydává zvuk jako jemné bzučení, které neruší ani netrápí uši. Kartáček se dostane bez problémů i dozadu. Štětinky jsou měkké a rovně zastřižené.

Pokud jste ji už vyzkoušeli, napište svoje recenze a zkušenosti do diskuze.

✅ Kolik stojí? Jaká je cena?

Cena produktů není vůbec vysoká, ve srovnání s ostatními produkty je podobná nebo značně levnější. Navíc pokud si je pořídíte v balíčku, značně ušetříte. V setu vycházejí produkty mnohem levněji. To ale platí pouze v oficiálním e-shopu.

day night sada hlavice

Kartáček má krásný tvar. Získáte ho v e-shopu

✅ Shrnutí na závěr

Značka Day Night nabízí přírodní produkty pro péči o chrup a bělejší zuby. Tyto produkty jsou nejen přírodní, ale i veganské. Celý princip funguje na tom, že ráno si čistíte zuby zubní pastou s kokosovým olejem a večer pastou s aktivním černým uhlím.

Nutné je používat unikátní sonický LED kartáček, který zakoupíte ve stejném e-shopu zde za nízkou cenu. Toto spojení pomůže vybělit zuby. Nemusíte je trápit nejrůznějšími chemickými postupy, stačí pouze používat dvě naturální zubní pasty a speciální kartáček, který bělení zubů urychlí.

Rovněž vás potěší příjemná cena, která je velice nízká. Pokud nakoupíte oblíbený set (pack), vždy cena vychází férově a je mnohem nižší než při koupi produktů zvlášť. K tomu jsem ještě našla slevový kupón DAYNIGHT5, který když zadáte v e-shopu, získáte 5% slevu na celý nákup.

✅ Kde je můžete koupit?

Produkty značky DayNight nejlevněji koupíte v oficiálním e-shopu www.daynight.cz. Pravidelně nabízejí slevy a akce, které každého nakupujícího potěší. K tomu nabízejí různé novinky, které jsou právě důležité pro ústní hygienu.





Názory k článku


Napište, co si o tom myslíte