Likvidační dieta Nývltové: Rozházela si organismus a neměla měsíčky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Likvidační dieta Nývltové: Rozházela si organismus a neměla měsíčky!

Kamila Nývltová má božskou postavu
Kamila Nývltová má božskou postavu (Instagram)

Zpěvačka Kamila Nývltová (31) je důkazem toho, že pracovní úspěchy nejsou vždy zárukou štěstí. V minulosti totiž se sebou nebyla spokojená a nyní svým fanouškům přiznala, čím vším si prošla, aby dnes mohla být šťastná.

Muzikálová zpěvačka s úsměvem od ucha k uchu se momentálně pyšní skvělou postavou a na svém instagramovém profilu je obdivovaná za své cukrářské umění. Sladkému pokušení ale nepodléhá. Aby nyní mohla být tam, kde je, musela ujít kus cesty. Se svým dřívějším trápením se svěřila fanouškům. „Občas najdu nějakou porovnávačku, která mě vždy utvrdí v tom, že to prostě jde. Chci vám jen ukázat, že když člověk chce, může něco se svým tělem a s duševní pohodou dělat,“ vysvětlila Nývltová, jak informoval deník Blesk.

Drsné nařčení Nývltové: Využívá pandemie! A konečné rozhodnutí Gottové

Video se připravuje ...

„Nejsem žádný fitness trenér, ani guru, ale sama jsem si proměnou prošla a vím, jak je to těžké. Kolikrát jsem to chtěla hned, ale zjistila jsem, že vše nejde hned a že je to o vůli o píli a hlavně o tom to nevzdat, ať už se jedná o cokoliv,“ pokračovala zpěvačka, která se nyní snaží jíst zdravě, cvičí a svou postavu má tak pod kontrolou. Dříve ale ke svému tělu přistupovala odlišně. „Kolikrát jsem se snažila nejíst, pít odtučňovací drinky a jedla divný tablety... Akorát mi to rozházelo totálně organismus, neměla jsem měsíčky a byla jsem psychicky mimo,“ přiznala.

Kamila Nývltová oslavila 4 roky s přítelem: Proč ji šetří tam, kde ona nechce?

Video se připravuje ...

Tomu je naštěstí konec a zpěvačka je konečně spokojená. „Naštěstí jsem ready a šťastná, a s jarem jedu zase další měsíční očistu plnou vitamínů a přírodních látek, a vlastně i tu čokoládu si dám a nic se neděje, vůbec nic,“ dodala Nývltová, která září v muzikálech Kleopatra, Dracula či Angelika.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.