Simonová v šoku! TO JE NESMYSL, brání se tvrzení Gotta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Simonová v šoku! TO JE NESMYSL, brání se tvrzení Gotta

Yvetta Simonová
Yvetta Simonová (Aha! Michal Protivanský)

V právě vydané knize Karla Gotta  (†80) vyšlo najevo, že jeho manažer František Spurný měl spolupracovat s StB. Třaskavým informacím, že její exmanžel donášel komunistům na Slavíka, ovšem nechce Yvetta Simonová (92) ani na okamžik věřit!

„Vymýšlel si všelijaké nehezké a zcela nepravdivé báchorky. Vzpomínky na Františka mi to zcela zkalilo," prohlašuje Karel Gott v knize Má cesta za štěstím na adresu svého manažera Františka Spurného a současně někdejšího manžela Yvetty Simonové. Slavík se o jeho spolupráci s StB dozvěděl ze zpřístupněných spisů komunistické kontrarozvědky.

„Zřejmě v naději, že mu jeho firmu, pobočku švýcarské agentury na Národní třídě, nezavřou, byl ochoten či přinucen donášet. Rád bych věřil, že tak činil nerad," dodal k motivaci Spurného v knize vzpomínek legendární zpěvák.

Simonová bojuje se samotou. A fanoušci se nechtějí smířit se zrušením Chcete mě?

Video se připravuje ...

„To je nesmysl! Vždyť ho Karel vzal do Ameriky, proč by na něj donášel? Jezdil po celém světě, po Německu. Co by asi tak donášel? Že Karel natočil desku nebo že si koupil nové boty?" brání exmanžela zcela šokovaná Yvetta Simonová na stránkách magazínu Aha! pro ženy.

Yvetta Simonová o Aťce Janouškové



Přečtěte si
nilud
26. 7. 2021 • 09:14

Kája se měl především zamyslet sám nad sebou a vyrovnat se z lez***ství komunistům a Husákovi vzlášt.Gott nebyl to co se o něm píše,tomu věřte,ale mafie okolo něho to nikdy nepustila ven.Paní Ivano již s tím svým zombíkem neotravujte.

-bello-
21. 7. 2021 • 13:29

-bello-
21. 7. 2021 • 13:28

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.