V polovině července loňského roku přišla Andrea Fisherová ve spánku o život. Weiter její smrt nesl velmi těžce, tragédie podryla jeho už tak chatrné zdraví a musel být na několik týdnů hospitalizován. Dnes je na tom zpěvák mnohem lépe. Byť za manželku stále truchlí, díru v srdci mu zaplnila nová žena. S její pomocí naplánoval ke smutnému výročí charitativní burzu, v níž si zájemci budou moci koupit šaty z Andrejčina šatníku.

„Toho oblečení po ní je velké množství a zdálo se mi neadekvátní zabalit to a hodit do kontejneru na charitu. Napadlo mě, že oslovím někoho seriozního, abychom věděli, že ty peníze z toho někam půjdou. Přímo na místě to odevzdáme do posledního centu na dětskou charitu. Andrejka měla velmi ráda děti a vlastní neměla,“ pověděl Weiter serveru Pluska.sk s tím, že původně oslovil blízké zesnulé manželky a požádal je o asistenci. Ti se na to příliš netvářili.

„Pověděl jsem to i Helence (matka Andrey, pozn. red.), ale v tu chvíli na to nic neřekla, a teď mi Andrejky nevlastní bratr Janko řekl, že tam v žádném případě nepřijde, že by plakala,“ vysvětlil Otto. Rodina se pak podle jeho slov od burzy úplně distancovala a nezúčastní se jí ani Janko.

Weiter nerozumí, kde došlo k nedorozumění. „Helenka si chtěla vzít nějaké její věci, bylo to pár měsíců poté, co jsem se vrátil z nemocnice. Řekl jsem jí, aby si vzala, co chce, a ptal se jí, co mám dělat se zbytkem. Pověděla mi, ať si s tím dělám, co chci,“ krčil rameny zpěvák. Burzy se kromě jeho nové partnerky Petry Maxinové zúčastní například zpěvačky Eva Máziková a Jadranka Handlovská.

VIDEO: Zlatá urna Nekonečného a hrob vedle Pilarové a Gotta! A Ivana prolomila mlčení

Video
Video se připravuje ...

Zlatá urna Nekonečného a hrob vedle Pilarové a Gotta! A Ivana prolomila mlčení Barbora Horáková

Fotogalerie
33 fotografií