Zde může být vaše reklama.

Mezinárodní turnaj Tenisový ITS CUP odstartoval

Tenisový ITS CUP odstartoval

foto: archiv redakce

19. 07. 2021 - 16:30

Mezinárodní tenisový turnaj ITS CUP se vrací na kurty OMEGA centra sportu a zdraví. Po roční koronavirové odmlce akademie ITS Tennis Academy připravila již 12. ročník této úspěšné akce opět v plné parádě. Vše odstartovalo v neděli 18. července a bude vrcholit v neděli 25.

Dotace turnaje byla povýšena z 25 000 na 60 000 USD, což turnaj řadí znovu mezi největší kategorie ITF v České republice.

Mezi přihlášenými hráčkami se na prvních pozicích pohybují hráčky kolem 200. místa žebříčku WTA. Ze známých tenisových jmen budou startovat třeba Tereza Smitková, která tento týden na LiveSport Prague Open turnaji v Praze předvedla vyrovnaný boj s Kateřinou Siniakovou. Mezi další známé startující naděje patří olomoucká Anna Sisková, Jesika Malečková, Miriam Kolodziejova nebo Johana Marková.

Kvalifikace končí dnes, hlavní soutěž turnaje bude zahájena v úterý 20. července  a vyvrcholí finálovým zápasem dvouhry v neděli 25. 7. 2021 v 10:00 hod.

Na webových stránkách turnaje www.itscup.cz a stránkách OMEGA centra www.omegasport.cz si můžete prohlédnout podrobnější program zápasů. Budeme zde pravidelně podávat aktuální informace týkající se rozpisů a výsledků zápasů. Veškeré zápasy můžete sledovat také přes live stream, který naleznete na stránkách turnaje www.itscup.cz.

Vstupné na tenisový turnaj ITS CUP 2021 je zdarma.

Další články