Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Česko

Více orientace, více výhod. Co vám přinášejí nové Lidovky.cz

ilustrační snímek

ilustrační snímek foto: Lidovky.cz

Milé čtenářky, milí čtenáři, uprostřed informační záplavy je spolehlivá orientace často důležitější než samotné množství zpráv a dat. Lidové noviny jsou tradičně médiem, které poskytuje rozhled, kontext a přidanou hodnotu. Rozhodli jsme se plně vydat tímto směrem i v nabídce našeho zpravodajského webu Lidovky.cz.
  10:00

Zájem o server Lidovky.cz rychle roste. Pravidelně jej navštěvují více než dva miliony čtenářů měsíčně. Nyní přicházíme s několika důležitými změnami, které by měly zvýšit komfort a užitečnost pro čtenáře, a zvláště pro předplatitele.

Odlehčili jsme grafickou podobu, zpřehlednili strukturu, zviditelnili exkluzivní zprávy a názory. Pokud vás zaujme konkrétní téma, jedním klikem si snadno zobrazíte jen související články. A pokud zrovna nemáte čas, můžete si je uložit k pozdějšímu přečtení.

Ty nejzásadnější změny ale najdete, když se ponoříte do obsahu.

Více původních článků
Lidovky.cz jsou plnohodnotným zpravodajským webem. I nadále proto pro vás budeme v rubrice Události vybírat to nejdůležitější z aktuálního dění v politice, ekonomice či sportu doma a ve světě. Zároveň zde ale najdete výrazně více prémiového obsahu: exkluzivní zprávy, analýzy, velké rozhovory i živé reportáže – zkrátka to nejlepší od zkušených novinářů Lidových novin a autorů oblíbených příloh Medicína a věda, Akademie, Pátek či Esprit.

Nová podoba úvodní strany serveru Lidovky.cz.

Více názorů
Souvislosti jsou důležité. Názorům, komentářům i sloupkům od našich kmenových komentátorů a dalších významných osobností nově věnujeme jedno z předních míst na hlavní stránce. A v rubrice Názory si můžete snadno zobrazit komentáře jen od vašeho oblíbeného autora.

Více orientace
Rubrika Orientace je pro všechny, kteří vyhledávají hlubší čtení. Vychází z obsahu intelektuální přílohy Orientace tištěných Lidových novin, ale navíc nabízí aktuální filmové, hudební či divadelní recenze a další kulturní novinky okořeněné vědeckými a historickými články.

Užitečné seriály
Trendu delšího a hlubšího čtení s přidanou hodnotou vychází vstříc nová výhradně prémiová rubrika Seriály. Můžete si zde přečíst o málo známých detailech z druhé světové války, krvavém tažení Jana Žižky z Trocnova, nechat si vyprávět o „divokých devadesátkách“ od budovatelů českého kapitalismu nebo absolvovat školu pečení pro začátečníky a pokročilé. Anebo se před olympiádou v Tokiu vydat na historickou exkurzi po olympijských hrách z uplynulých desetiletí. To je jen několik seriálů, do nichž se můžete začíst hned teď. Na řadu dalších se můžete těšit v příštích měsících. Ať už vás zajímají témata, u nichž si odpočinete, nebo články, které vám ušetří peníze.

Seriálový rozcestník.

Interaktivní křížovky
Psal se rok 1925. Lidové noviny v tehdejším Československu masově rozšířily zájem o luštění křížovek. V té době jim podle vlastních slov propadl i Karel Čapek.

Křížovky na serveru Lidovky.cz.

Tradiční chytrou zábavu z papírových novin nyní přinášíme v interaktivní podobě na monitory počítačů a displeje mobilních telefonů. Každý den a v jakoukoliv denní dobu si v nové rubrice Křížovky můžete snadno zaluštit o atraktivní ceny – ať už právě trávíte obědovou pauzu v kanceláři, nebo sedíte ve vlaku.

Ukázková křížovka.

Více fotografií
Domácí i zahraniční dění nesledujeme jen slovem, ale i obrazem. V nové rubrice Obrazem najdete výběr nejzajímavějších fotopříběhů od našich oceňovaných fotoreportérů a také pozoruhodné záběry ze světových agentur.

Skvělé výhody iDnes Premium
Prémiové členství odemyká čtenářům přístup nejen k úplnému obsahu Lidovky.cz. Zároveň je vstupenkou do rychle rostoucího velkého světa iDnes Premium s tisíci exkluzivních článků na sesterských webech iDnes.cz či Expres.cz. Nechybí v něm ani digitální verze časopisů a denního tisku z vydavatelství MAFRA, včetně tištěných Lidových novin. Členům prémiového klubu se zpřístupní také sekce Zábava, která přináší každý týden obměňovanou nabídku filmů, e-knih nebo audioknih, prémiovou sekci Sport, Zdraví či České léto s nabídkou exkluzivních výhod na mnoha místech po celé zemi.

Ať už patříte mezi naše dlouholeté čtenáře, nebo právě teď objevujete Lidovky.cz poprvé, věříme, že najdete více než jeden důvod, proč se k nám vracet.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!