Nejsexi babička na světě si nechá upravit ňadra

Celý svět se zatajeným dechem sleduje dění v Austrálii! A důvod není zanedbatelný. Nejvíc sexy babička na světě oznámila, že si nechá zmenšit svá slavná prsa.

Na nejnovější fotografii, kterou hvězda přidala na Instagram, ale Gina Stewart (51) své výhrůžky nesplnila. Někteří si myslí, že Gina Stewart vypadá se svými monstrózními ňadry směšně a měla by se implantátů opravdu zbavit, zatímco jiní se vztekají už jen při pomyšlení na zmenšení. Co si myslíte vy?

V Austrálii je horko! Celebrity Gina Stewart (51), známá jako nejvíc sexy babička na světě, pohrozila, že si nechá odstranit obří prsní implantáty. Deník Daily Mail připomněl rozhovor z roku 2018, který zpočátku zůstal bez povšimnutí, ale dnes, kdy se Gina Stewart stala známou po celém světě, slova pronesená v pořadu Sunday Night na kanálu Channel Seven v mnohých vyvolalo zděšení, šok a nedůvěru. Gina uvedla, že od zvětšení prsou je častěji nachlazená, má záchvaty paniky, cítí se stále unavená a že se chce zbavit umělých prsou.

Na nejnovější fotografii, kterou hvězda přidala na Instagram, sice Gina Stewart (51) své výhrůžky nenaplnila, ale miliony fanoušků modelky teď nemohou v noci spát. Gina Stewart se proslavila tím, že na Instagramu vystupovala jako nejvíc sexy babička na světě. Ačkoli není nejstarší, má již vnoučata, díky čemuž je označována za nejsvůdnější babičku.