Sabina Rojková, která si srdce diváků získala i jako nezdárná dcera detektiva Budíka v podání Jaroslava Plesla (46) v seriálu Zločiny Velké Prahy, či jako Maruška v hudební pohádce Jana (56) a Zdeňka (85) Svěrákových Tři bratři, sice na plátnech kin a televizních obrazovkách působí cudně a nevinně, to asi pro její velké, laní oči, v soukromí to však bude pořádná dračice. Důkazem toho jsou její sociální sítě, které se jenom hemží snímky v bikinách, na nichž dává všem na odiv svou bezchybnou postavu.

Pohled do svého naditého dekoltu nabídla fanouškům i ve svém posledním příspěvku na instagramu, kde pózuje u bazénu. Nikoho nejspíš nepřekvapí, že se ho u snímku mladé herečky, která kromě televizních obrazovkách září i na divadelním prknech, která znamenají svět (například v muzikálu Noc na Karlštejně, kde ztvárňuje odvážnou Alenu), jenom hemží obdivnými komentáři a celou řadou lajků. A pozor, nejenom od jejích příznivců, ale i kolegů z umělecké branže.

VIDEO: Premiéra Tří bratrů: Na plátně se sešli samí sexy muži

Video
Video se připravuje ...

Premiéra Tří bratrů: Na plátně se sešli samí sexy muži Adam Balažovič

Srdíčko jí virtuálně poslala například herečka Tereza Bebarová (46), která v Romeovi a Julii, kde Rojková ztvárnila hlavní roli nešťastně zamilované dívky, byla její chůvou, a herci Jiří Mádl (34) či Marek Holý (41), který je s tmavovlasou kráskou k vidění v seriálu Co ste hašiči. Tam však Holý není objektem romantického zájmu Rojkové – mladíka, pro kterého její hrdinka vzplane vášnivou láskou, hraje sympaťák Radek Melša (27). V soukromí je však Sabina od rozchodu se zpěvákem Pavlem Calltou (32) oficiálně single…

Fotogalerie
45 fotografií