Nejmladší hokejistky se na dalším kempu sejdou v Blansku

Foto: Český hokej

Česká dívčí reprezentace do 16 let má za sebou úvodní sraz, na konci července ji čeká druhý. Do Blanska zamíří tentokrát naděje z východní poloviny republiky.

Staronový trenér Rudolf Valla na úvod sezony poznává hráčky skrz dvojici jednodenních přípravných kempů. Ten první se uskutečnil minulou sobotu v Karlových Varech, druhý je na programu v sobotu 31. července v Blansku.

Na jižní Moravě se sejdou hokejistky ročníku 2006 a mladší z východní poloviny republiky. Také tentokrát figurují v nominaci jen dvě hráčky, které už mají na kontě reprezentační starty z poslední odehrané sezony 2019/20 – obránkyně Tereza Vališová a útočnice Barbora Juříčková.

Foto: Český hokej

Nominace ženské šestnáctky

Markéta Fajfrová (Jaroměř), Stela Barochová, Karolína Maliňáková (obě Valašské Meziříčí), Nela Bláhová, Karolína Beňovská (obě Třebíč), Anna Horáková, Eliška Stráská (obě Vyškov), Nela Sáblíková (Žďár nad Sázavou), Barbora Juříčková (Vítkovice), Jaroslava Holíková (Moravské Budějovice), Bára Hračová (Prostějov), Jitka Černá (Velká Bíteš), Tereza Vališová (Břeclav), Sabina Lyčková (Kopřivnice), Vendula Kopřivová, Klaudie Pietraszová (obě Orlová), Nikola Vallová (Cherokees), Šarlota Stýblová (Polička), Emily Regecová, Viktorie Svobodová (obě Valkyries Brno), Bára Kafková (Znojmo), Adéla Zembolová (Olomouc), Melissa Mikulecká (Choceň), Veronika Urbánková (Kroměříž).

Realizační tým:

Manažerka: Kateřina Rezeková
Hlavní trenér: Rudolf Valla
Asistenti trenéra: Dušan Andrašovský a Zuzana Klejna Radostová
Trenér brankářek: Dalimil Svoboda
Lékařka: MUDr. Lucie Gahutová
Kustod: Josef Polenský

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz