Hlavní obsah

I v Ostravě se očkuje bez registrace, lidé brali očkovací centrum útokem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

V obchodním centru Forum v ostravské Nové Karolině se ve středu otevřelo očkovací místo proti koronaviru, kde není nutné se předem registrovat. Lidé ho od rána brali útokem. Nevadilo jim, že si na očkování musí počkat ve frontě.

Foto: Denisa Doležalová, Právo

Fronty před očkováním bez registrace v obchodním centru Forum Nová Karolína v Ostravě.

Článek

„Byl to spontánní nápad. Šli jsme si s kamarádem koupit tady vedle boty. Tak jsme se hecli oba a nechali jsme se naočkovat. Asi nás hodně nalákalo i to, že tady mají tu vakcínu, kdy stačí jen jedna dávka. Je to ten Johnson & Johnson,“ ukazoval Právu dvacetiletý mladík, který si ale nepřál zveřejnit jméno.

Naočkovat se bez registrace ve středu dopoledne přišla i důchodkyně Helena Nováčková.

Očkovací centrum bez registrace v Brně spustilo pro velký zájem dřív

Koronavirus

„Pořád jsem váhala kvůli svému zdraví. Ale nakonec jsem se rozhodla do toho jít. Chci jet s vnučkou k moři do Chorvatska. Vyhovuje mi, že to je jen jedno očkování,“ svěřila se žena.

Očkovací centrum v Nové Karolině bude otevřeno každý den od 8 do 19 hodin. Očkuje se zde v pěti boxech, pracuje zde na směny 13 lidí z ostravské fakultní nemocnice. Jsou schopni zde za den naočkovat až 800 zájemců.

Foto: Denisa Doležalová, Právo

Zájemci o očkování bez registrace v obchodním centru Forum Nová Karolína v Ostravě.

Reklama

Výběr článků

Načítám