Quantcast

Stanice O2 TV Sport představuje nové studio

| redakce | tisk

K sobotnímu startu FORTUNA:LIGY si stanice O2 TV Sport připravila celou řadu novinek. Tou největší bude multifunkční televizní studio, které divákům nabídne špičkové technologie včetně velkých LED zobrazovacích panelů i rozšířené a virtuální reality.

V pátek 23. července od 20.00 hodin zahájí sezonu nový pořad FORTUNA:LIGA Preview s moderátorkou Eliškou Machovou. Fanoušci se mohou těšit i na atraktivnější vysílací formát české nejvyšší fotbalové soutěže.

Novému studiu stanice O2 TV Sport dominují velké LED projekce a zobrazovací panely, které přinesou unikátní zážitek při sledování přenosů. Významný prostor dostane i rozšířená a virtuální realita, jež umožní vkládat zajímavou 3D grafiku nebo například přenést hosta odkudkoliv do studia. Tato technologie od společnosti Ncam se využívá u největších filmových a televizních studií po celém světě.

Nové studio O2 TV Sport (foto: O2)
▲ Nové studio O2 TV Sport (foto: O2)

Zajímavosti o novém studiu kanálu O2 TV Sport:

- Architekt studia: Tomáš Jaroš
- Dodavatel dekorace: V-Props
- Ve studiu se nachází tři LED zobrazovací plochy LEYARD
- Virtuální technologie typu Aximmetry Virtual Studio Engine
- LED zadní projekce
- Dva sety pohyblivých stolů a nábytku
- Umístění virtuální reality v prostoru před stolem nebo vedle pozice moderátora
- Možnost změnit čelní LED logo soutěže podle typu studia

Další technologická inovace přichází s novým HD přenosovým vozem, díky kterému došlo k výraznému rozšíření výrobních kapacit. Společnost O2 tak kromě sportovních přenosů v nejvyšší kvalitě dokáže vyrábět i produkce z oblasti konferencí nebo televizní zábavy. Oba přenosové vozy O2 nyní disponují prostorem až pro 34 kamer.

Nové studio O2 TV Sport (foto: O2)
▲ Nové studio O2 TV Sport (foto: O2)

Souhrn aktuálních informací před ligovým kolem přinese každý pátek od 20.00 hodin FORTUNA:LIGA Preview. Novým pořadem bude provázet moderátorka Eliška Machová, jež se celý život pohybuje ve fotbalovém dění. Bývalá hráčka DFK Bohemians Praha 1905 získává bohaté zkušenosti i jako trenérka mládežnických výběrů nebo díky pozici krajské rozhodčí.

V ročníku 2021/2022 odvysílají všechny zápasy první fotbalové ligy stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Diváci se dočkají také atraktivnějšího vysílacího formátu, kdy se většina zápasů odehraje o víkendu. V letním období startují sobotní i nedělní přenosy v 15.30 a program poběží až do 21.30.

Nové studio O2 TV Sport (foto: O2)
▲ Nové studio O2 TV Sport (foto: O2)

Složení fotbalové redakce pro FORTUNA:LIGU 2021/2022:

Moderátoři studií: Petr Svěcený, David Sobišek, Michal Hrdlička
Rozšířený tým expertů: David Holoubek, Jan Rajnoch, Antonín Rosa, Horst Siegl, Petr Mikolanda, Petr Švancara, Miroslav Jirkal. Nováčci: Jan Rezek, Jakub Podaný, Luboš Kozel
Komentátoři: Tomáš Radotínský, Milan Štěrba, Jan Homolka, Václav Pilný, Aleš Svoboda, Vlastimil Kaiser, Radek Šilhan
Reportéři: Denisa Doležalová, Klára Janáčková, Radek Šilhan, David Sobišek, Martin Kubičík, Vladimír Grebennikov

zdroj: O2





Reklama




Vybrané články