Buďte hodní a pošlete tento článek dál, prosíme:

Adresa článku bude vložena automaticky

Skvělá práce!

Článek byl odeslán

Děkuji vám.

Aneta Krikelová, Consultant,
agentura Robert Nemec

Strategická reklamní agentura

Kateřina Bílková z 4home využila data k tomu, aby zvýšila roční obrat o 79 milionů korun

Kateřina Bílková z 4home využila data k tomu, aby zvýšila roční obrat o 79 milionů korun

Co vlastně stálo za úspěchem a zvýšením obratu 4home?

„Podařilo se nám to z několika důvodů. Úspěch nebyl kumulován do jednoho roku, ale byl to výsledek postupné transformace firmy, která začínala jako distanční prodejce katalogů,” hodnotí zpětně Kateřina Bílková.

Na webináři s ředitelkou Kateřinou Bílkovou jsme mluvili také o tom, jak ve 4home postupně realizovali expanzi na další trhy v Evropě. Vstup na nové trhy přinesl firmě vyšší poptávku a společně s ní i důležitost předpovídat její velikost.

Zajímáte se o expanzi na další evropské trhy? Pro 4home vstup do dalších zemí znamenal vyšší poptávku, ale s tím také vzrostla důležitost předpovídat její velikost.

K co nejpřesnější predikci poptávky vychází 4home ze svých historických dat. Podle zjištěných informací nastavují potřebné procesy v logistice. Pro práci s daty využívají svůj vlastní kontrolní mechanismus, který jim umožňuje předcházet chybám a špatným nastavením.

Jak vznikl vlastní monitoring 4home? Proč by měla být data srozumitelná lidem? Jak si poradili s covidovou situací? Na tyto otázky se dozvíte odpovědi od Kateřiny Bílkové, ředitelky 4home, na našem webináři.

Společnost 4home již od roku 2004 nabízí originální i praktické zboží pro dům, byt i zahradu. Během jednoho roku obslouží 1 000 000 spokojených zákazníků z pěti evropských zemí.

Šetříte čas nebo jste často na cestách?

Záznamy rozhovorů s podnikateli si můžete také pustit v našem podcastu Ředitelé ředitelům.

Najdete je na Spotify a Apple podcast.

Aneta Krikelová

Aneta Krikelová

Aneta se stará o naše klienty napříč kanály díky svým různorodým zkušenostem. Pro klienty vytváří strategie přesně na míru, obsahové plány i struktury placených kampaní. Chcete, aby vám Aneta poradila? Kontaktujte ji na [email protected].

LinkedIn | @

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Podívejte se, jak vám pomůžeme vydělat více peněz ->

Už jen krůček a pomůžeme vám vydělávat.

Domluvit konzultaci