21. července 2021 • 20:50

Případ Vodháněl: plácl si s Šádkem, ale kluby se nedohodly. Proti byl i Bílek

Autor: vmn, šp
Vstoupit do diskuse
7
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je zdravý, figuruje na soupisce ligového klubu, ale nechce za něj hrát. Jan Vodháněl stále trvá na odchodu z Bohemians, námluvy s Viktorií Plzeň ale nevyšly. Ačkoli si sám hráč s Adolfem Šádkem plácl, kluby se nedomluvily. Smlouva šikovnému záložníkovi končí na konci roku, pozdější přesun na západ Čech ale zřejmě padl.



Naposledy hrál na začátku února. Při výhře nad Brnem byl Jan Vodháněl na hřišti hodinu, pak ho Luděk Klusáček stáhl a od té chvíle nemá v lize ani minutu. V Ďolíčku měl oznámit, že nemá důvěru v trenéra, sportovního ředitele ani vedení klubu a chce pryč. Velký zájem měla Plzeň, ale přesun se zasekl na smlouvě, kterou záložník stále v Bohemians má.

„Na začátku května nám Honza oznámil, že chce přestoupit do Viktorie Plzeň. Od té doby probíhala jednání mezi kluby,“ prohlásil na tiskové konferenci klokanů před novou sezonou jejich sportovní manažer Miroslav Držmíšek. „Je hezké, že Honza se dohodl, ale nedohodla se Bohemka s Plzní. Deset dní zpátky se jednání ukončila a zůstává u nás,“ dodal.

Jan Vodháněl proti Plzni
Jan Vodháněl proti Plzni

Dohoda mezi kluby byla nutností přesunu, Vodháněl má totiž v Bohemians platnou smlouvu až do konce roku a Viktoria by ho z ní musela vyplatit. Adolf Šádek coby nový majitel ale v Plzni utahuje kohoutky a pokud do Prahy nabídl vůbec nějakou finanční kompenzaci, rozhodně nebyla dostatečná a v Ďolíčku ji odmítli.

Co dál? 24letý fotbalista je dál hráčem Bohemians, kde s ním ale příliš nepočítají. „Nepředpokládám změnu jeho přístupu a plánů. Nevidím to reálně,“ prohlásil Luděk Klusáček.

Aktuální přestupní období ještě zdaleka neskončilo, takže možností zůstává i přestup, jenže už zřejmě ne do Plzně. Viktoria podle informací iSport.cz po změně kouče postupně ztratila zájem. Michal Bílek si chce vybírat své posily a Vodháněl do jeho plánů nezapadá.

Bohemians Praha 1905 Vše o klubu ZDE

FC Viktoria Plzeň Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
7

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud