Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Příprava v plném počtu. Tygři trénují v kompletním složení se Šmídem i Filippim

Od včerejšího dne trénují liberečtí Tygři na ledě v kompletním složení a se všemi posilami. Zahájili tak závěrečnou část přípravy na extraligovou sezonu.

Trenér Patrik Augusta na ledě přivítal i klíčového obránce Ladislava Šmída a útočníka Tomáše Filippiho, kteří závěr předešlého ročníku ze zdravotních důvodů vynechali.

„Myslím si, že to dnes byl velice slušný trénink. Mělo to tempo a je vidět, že hráči jsou připravení a nachystaní. Už se také těšili," pochvaloval si na klubovém webu Augusta, jehož čeká pátá sezona na střídačce Bílých Tygrů. Od roku 2019 je hlavním koučem. „Prakticky od play off jsem si nefoukl do píšťalky, chybělo mi to. Jsem rád, že zase mohu s týmem denně pracovat a poznat nové tváře," podotkl jedenapadesátiletý trenér.

Nové posily? Klepiš, Melancon i Ordoš

Liberec po minulé sezoně opustili reprezentanti Ronald Knot, Radan Lenc, Adam Musil nebo Michal Bulíř. Na jejich místa přišli Jakub Klepiš, Martin Faško-Rudáš, Jan Ordoš nebo T.J. Melancon. „Jsou sympatičtí. Samozřejmě jsem je znal už z videí z doby, kdy jsme je do Liberce brali, teď za sebou máme ale první společný trénink. Věřím, že zapadnou jak po lidské, tak i po hokejové stránce," řekl Augusta o posilách. „Stále hledáme jednoho top útočníka, jednání probíhají. Chceme toho správného," dodal Augusta.

Severočechy před startem nejvyšší soutěže čeká šest přípravných zápasů. V polovině srpna se představí na turnaji Red Bulls Salute v Rakousku, poté je čekají čtyři zápasy s extraligovými zástupci. Generálkou na sezonu bude souboj s Kladnem ve čtvrtek 2. září.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Sport, hokej, extraliga, Liberec, příprava, Ladislav Šmíd, Tomáš Filippi, Patrik Augusta, Bílí Tygři Liberec, Jakub Klepiš, Jan Ordoš, Ronald Knot, Radan Lenc, Adam Musil, Michal Bulíř

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Příprava v plném počtu. Tygři trénují v kompletním složení se Šmídem i Filippim  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.