Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

CB Auto spustilo zcela novou službu bezkontaktního servisu – CB Automat

PR článek

V době, kdy se již více než rok všechny autosalony a autoservisy potýkaly s velmi omezenými službami a zákazníci určitou dobu nemohli ani navštívit vnitřní prostory, přišlo CB Auto se zcela novou službou bezkontaktního servisu. Tato služba je určena především pro zákazníky, kteří se cítí limitovaní otevírací dobou servisu, nebo kteří zkrátka s nikým nechtějí přijít do osobního kontaktu. Více o nové službě prozradila redakci Drbny vedoucí provozu CB Auto Veronika Tučková.

Jak tato služba funguje?
Služba funguje zcela bezkontaktně, to znamená, že nepřijdete do styku s žádným servisním poradcem, ani nemusíte čekat ve frontě, než servisní poradce odbaví zákazníka před vámi. Jednoduše přijedete se svým vozidlem před CB Automat, kde zaparkujete na vyhrazeném stání, vložíte klíčky od vašeho vozu do bezpečnostní schránky a odjíždíte. O vše ostatní se již postará servisní poradce, který váš vůz nafotí a převezme do servisu. Následně vás bude kontaktovat ohledně vašich požadavků na opravu vozidla. Po opravě váš vůz přistaví zpět k CB Automatu, vloží klíčky do bezpečnostní schránky a vám přijde informativní SMS s unikátním kódem na vyzvednutí vašeho vozidla.

Jaké jsou výhody této služby oproti běžné návštěvě servisu?  
Jedná se o zcela bezkontaktní servis ve venkovním prostoru, aniž byste museli vstoupit na showroom. Můžete váš vůz přistavit v jakoukoliv hodinu a jakýkoliv den – třeba v sobotu o půlnoci. Další výhodou je bezkontaktní úhrada za služby platební kartou. Nemusíte tedy s sebou vozit žádnou hotovost. Ve schránce si pak jen vyzvednete klíče od vašeho vozidla spolu s fakturou za provedené služby. Zaplatíte, vyzvednete vozidlo a odjíždíte.  

Nemusíme mít obavu o svůj vůz?
Určitě nemusíte. Váš vůz je celou dobu monitorován bezpečnostními kamerami. Je tedy hlídaný po celou dobu od přistavení vozidla až do doby převzetí naším servisním poradcem. Navíc je CB Automat zabezpečen proti vniknutí. Celý systém je propojen se zabezpečovací službou, která okamžitě v případě pokusu o vloupání se do schránky vyjíždí na místo.

CB Auto začalo tuto službu nabízet jako zcela první v jižních Čechách. Lze ji využít i jako bezkontaktní autopůjčovnu, nebo při zapůjčení náhradního vozidla během opravy či pojistné události. Další informace o nové službě bezkontaktního servisu naleznete na webových stránkách společnosti CB Auto.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky CB Auto, České Budějovice, servis, CB Automat, Drbna.cz, oprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

CB Auto spustilo zcela novou službu bezkontaktního servisu – CB Automat  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.