Moje šťastná hvězda

Přitahuje ji kolega víc než manžel?

Dře jako blázen, ona místo vděku obdivuje polonahé kolegy. Co na to asi říká oblíbený herec?

Před pár měsíci se ROMAN VOJTEK (49) a PETRA VRASPÍROVÁ (33) stali rodiči a měli by být šťastní. Ve skutečnosti to idylka ale asi nebude. Romanova choť si totiž myslí na jiného!


Na první pohled jejich vztah může působit jako z romantického filmu, kdy se krásná zpěvačka zamilovala do pohledného herce a byla z toho láska jako trám.


Ovšem i u Romana Vojtka (49)Petry Vraspírové (33) není všechno ideální. Herec je zavalen prací a jeho atraktivní manželka je doma s děckem a podle všeho se dost nudí. A to dokonce tak, že začala koukat po jiných mužích!


Zdá se, že by si Petra od mladého kolegy dala říct.

Kolega šel do sebe

Objektem jejího zájmu se stal její vrstevník, hvězda Slunečné Roman Tomeš (33). Ten v poslední době hodně zhubl, protože prý během karantény přibral tak, až se na sebe nemohl dívat.

Začal se tedy zdravěji stravovat a pravidelně cvičit. Již po pár týdnech sklízel první ovoce, samozřejmě se nezdráhal pochlubit svými pozoruhodnými výsledky i na sociálních sítích.

Z pohledu na jeho vypracované sexy tělo se mnohým jeho fanynkám zamlžily displeje telefonů. Nebyly ale rozhodně samy. Mezi nimi se totiž objevila i Petra.

Nemohla se vynadívat

Tomeš prozradil, jaký je jeho každodenní rituál, a pokoušel se vyzvat k tomu stejnému i své kolegy a kamarády. „Já se nepřidám, ale fotky přidávej dál,“ napsala dychtivá Vraspírová.

Ne že by doma neměla fešáka, i Vojtek se pyšní výstavní postavou, jak se ale zdá, mládí je zkrátka mládí. Teď už je jasné, co jeho manželka celé dny dělá, když se tedy zrovna nestará o jejich synka Nathaniela. Ví ale vůbec Roman, že si tak trochu myslí i na jiné muže?

Roman živí rodinu a jeho žena nejspíš trpí nedostatkem pozornosti.

Snaží se je uživit

Roman byl odjakživa dříč, nejspíš za to může i fakt, že se v mladém věku stal sirotkem a musel si na všechno vydělávat sám, aniž by měl jistotu nějaké pomoci a opory.

Z prvního manželství má navíc dva potomky, na které musí platit, a tak dělá první poslední, jen aby se měli všichni dobře. Sám občas vyčerpáním jistě padá na ústa, jenže jeho ženě je to nejspíš jedno.

Začala jí vadit nuda, nebo stereotyp?

Těžko však říct, co za tím stojí. Je jasné, že být doma celý den s miminkem, může být občas pořádná nuda. Petra byla vždycky zvyklá na společnost a teď je zavřená doma, bez většího kontaktu s okolím. Dost možná v tom má prsty i jistý stereotyp.

S Vojtkem už jsou spolu poměrně dlouhou dobu, on navíc lítá z práce do práce, společného času si podle všeho moc neužijí, tak se Petra asi snaží hledat zábavu jinde. Doufejme ale, že zůstane jen u obdivování. Zradu by Roman asi nevydýchal.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden