Werewolf by Night: Marvel má plány se svým vlkodlakem

Werewolf by Night: Marvel má plány se svým vlkodlakem | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
Známý filmař Kevin Smith odhalil, že se komiksové studio chystá použít ve filmovém světě svého nejpopulárnějšího vlkodlaka.

Marvel na filmové diváky jde od lesa. Začal od technologií a pokročilého vojenství. Pokračoval přes transformační séra k mytologickým polobohům, podíval se do vesmíru, zapletl do toho všeho cestování v čase a paralelní reality, dál taky kouzla a čáry. A brzy přijde doba hororová. Polovičního upíra Bladea asi není třeba představovat, ale v komiksech se objevují i vlkodlaci.

Tím nejznámějším je Werewolf by Night, alias Jack Russell. Známý filmař Kevin Smith teď tvrdí, že jej uvidíme ve filmové podobě. Smith jeden čas připravoval pro Marvel TV animovaný seriál s Kačerem Howardem. Pak ale byl Marvel restrukturalizovaný a samostatná televizní odnož byla zrušená. Někdy v té době byl ukončený také Smithův projekt. Nicméně Kevin teď prozradil, že když byly ještě přípravy v plném proudu, měl zakázáno použít několik komiksových postav, protože s nimi měla filmová část Marvel Studios jiné plány.

Marvel Studios od té doby začaly točit i seriály, Werewolf by Night se tedy může objevit jak ve filmu, tak v nějaké sérii. Server The Geeks World Wide už před dvěma lety přišel s nepotvrzenou zvěstí, že se s postavou něco chystá a tenkrát spekuloval, že by se mohla objevit v sérii Moon Knight nebo ve filmu Blade. Moon Knight se aktuálně natáčí v Maďarsku a Blade čerstvě našel režiséra, takže máme v dohledné době hned dvě různé příležitosti, kde by mohl Jack Russell vystoupit.

Vlkodlak Jack se poprvé objevil v komiksu Marvel Spotlight #2 v roce 1971. Jeho schopností je přeměna ve vlkodlaka takřka kdykoli, i když není měsíc v úplňku, pouze pokud měsíc v úplňku je, nedokáže své přeměně v krvežíznivou bestii zabránit. V komiksech je většinou vykreslen jako anti-hrdina, jelikož své schopnosti nedokáže vždycky ovládat.

Zdroj: Kevin Smith

Galerie: 2

Werewolf by Night: Marvel má plány se svým vlkodlakem | Fandíme filmu Werewolf by Night: Marvel má plány se svým vlkodlakem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest