COVID je zoonóza, takže nikdy nelze vymýtit – a neočkovaní nemohou za nové mutace

Featured Image

Agresivní lobby toužící po povinné 100% vakcinaci všech lidí experimentálními vakcínami proti COVID si vymyslela nový argument: prý že virus bude mutovat v neočkovaných jedincích, kteří tím všechny ohrožují a mělo by se s nimi zatočit – neboť jedině 100% proočkování by takovým mutacím údajně zabránilo. Jenže to je tak šílená lež, že každý kdo ji vypustí tím prokazuje že je buď naprosto nekvalifikovaný, nebo vědomě a úmyslně dezinformuje. COVID je totiž zoonóza – nemoc přenosná ze zvířat na lidi, zase zpět a dokolečka – a tím je dané úplně všechno.

Zoonózy jsou nemoci, které se přenášejí mezi zvířaty a lidmi. Díky tomu ale mají i potenciál k tomu, přenést se posléze z lidí zpět na zvířata – tomu se říká „reverzní zoonóza“ – a pak zase zpět na lidi. To znamená, že i kdyby se proti zoonóze naočkovali všichni lidi na celém světě – včetně obyvatel slumů, válečných oblastí a divokých amazonských kmenů, což je nesmysl; a i kdyby byla vakcína 100% efektivní, což je také nesmysl; nikdy nemůžete danou nemoc vymýtit (eradikovat), jak požadují různí Kulveiti apod., protože má k dispozici tzv. „přirozený rezervoár“ zvířat, mezi nimiž se může nekontrolovaně šířit, mutovat – a až patřičně zmutuje, přenést se nazpět na lidi. Klidně očkované.

To platí 100% prokazatelně i v případě COVID, protože už se to stalo. V listopadu 2020 se nákaza COVID přenesla z lidí na savce – na kožešinové farmě na norky, mezi nimiž COVID zmutoval na nový kmen, „Cluster 5“ – a pak se přenesl ze zvířat na lidi. Novou mutací z norků se nakazilo přes 700 lidí. Šlo tedy o ukázkový cyklus zoonózy:

zvíře › člověk › zvíře › (mutace mezi zvířaty) › člověk (nakažený zmutovanou zvířecí variantou)

Lobbisté požadující „vymýcení COVID“ a „absolutní proočkování“ se samozřejmě pokusili uchýlit k typicky neproporcionálnímu řešení a nařídili totální (nezákonnou) likvidaci a pobití všech norků v zemi. Jenže to je úplně k ničemu: aby byla zoonóza vymýcena, musel by být zničen celý přirozený rezervoár.

Nejen naočkováni všichni lidé na světě dokonalou vakcínou.

Nejen vybiti všichni norci na světě.

Ale vybiti i všichni psi a kočky, na které se COVID přenáší a může na nich mutovat.

Samozřejmě vybiti všichni minci a všichni netopýři, včetně chráněných druhů.

A dále vybiti všichni další savci na celém světě, na které se COVID může přenést z lidí, zmutovat na nich a pak se přenést nazpět, včetně goril a velkých kočkovitých šelem jako jsou tygři, lvi ad.

Podotýkám, že nikdo neví, jak katastrofální dopad na biosféru v podobě nezamýšlených následků by mělo vyhubení celých zvířecích druhů – a že proti totálnímu vybití všech koček a psů by se jistě vzbouřili dokonce i jinak výjimečně loajální a s COVID-represí sympatizující fanoušci profesora Flégra.

Pointa tedy je, že zaprvé COVID nelze nikdy vymýtit – a všichni akademici, kteří lobbují za brutální represivní opatření s cílem nikoli zvládnout („manage“) nákazu s optimálním poměrem přínosy:náklady či pozitiva:negativa, nýbrž obětovat ekonomiku, lidské zdraví i svobodu na oltář svého osobního projektu „eradikace COVID“, jsou tak naprosto pomýlení, nebezpeční fanatici.

A zadruhé je z hlediska mutací úplně jedno, zda někteří lidé zůstanou neočkovaní experimentálními vakcínami proti COVID nebo nikoli – protože COVID se tak jako tak nezastavitelně přenese na zvířata, na těch zmutuje a pak se přenese nazpět na lidi nejpozději tehdy, až mezi zvířaty vznikne mutace ignorující vakcíny. Ostatně mutace z minků změnila právě spike protein na který se zaměřují vakcíny…

Přestaňte tedy panikařit a osočovat lidi, kteří se nepodrobí experimentální, pouze podmínečně schválené vakcinaci, z údajného ohrožování mutacemi očkovaných a na základě toho lobbovat za povinnou či vynucenou vakcinaci experimentálními vakcínami proti COVID – protože to jednoznačně není pravda.

Protože Rada Evropy -pod níž spadá Evropský Soud pro Lidská Práva- vydala jednoznačnou Rezoluci 2361 (2021) o COVID vakcinaci která výslovně říká, že vakcinace proti COVID musí být dobrovolná a nesmí být vynucována ani diskriminací či politickým či společenským nátlakem.

A protože v situaci, kdy pro ohrožené osoby existuje dokonce nadbytek vakcín i osobních ochranných prostředků a pokud sami přijmou osobní odpovědnost za své zdraví, neohrožují je neočkovaní-proti-covid o nic více, než očkovaní-proti-covid, představují požadavky na vyřazení zdravých lidí neočkovaných proti COVID z veřejného života, práce apod. zjevné naplnění skutkové podstaty §401(3) trestního zákoníku – Apartheidu a tedy zločiny proti lidskosti.

(Plus potenciálně, vzhledem k pouze podmínečné registraci vakcín proti COVID a požadavku 10 let vyhodnocování revolučně nových mRNA vakcín, i bioetických kodexů – Norimberské deklarace a Helsinské deklarace 1964.)

Původně publikováno 23. 7. 2021. Technický edit 20.2.2023: přidán štítek Zoonóza


Související články:


12345 (360x známkováno, průměr: 1,24 z 5)
16 969x přečteno
Updatováno: 20.2.2023 — 18:31
D-FENS © 2017