Hvězdy Slunečné Burešová a Nesvačilová: Dvojitá oslava na place! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězdy Slunečné Burešová a Nesvačilová: Dvojitá oslava na place

Denisa a Eva coby Karolína a Týna ve Slunečné.
Denisa a Eva coby Karolína a Týna ve Slunečné. (Foto FTV Prima, Instagram.com)

Pěkně se to sešlo. Hvězdy Slunečné Eva Burešová (28) a Denisa Nesvačilová (30) mají narozeniny ve stejný den. A zrovna byly spolu na place.

„Myslela jsem, že ve třiceti už budu mít dítě a budu vdaná,“ přiznala Denisa. Pod čepcem není ani o dva roky mladší Eva. Na rozdíl od své kolegyně ale už má čtyřletého syna Nathaniela. Jeho otec, muzikant Michael Krásný (37), ale od nich odešel jen osm měsíců po porodu.

7 pádů Honzy Dědka: Nesvačilová o nahých scénách s Dykem

Video se připravuje ...

Nyní Burešová randí s porotcem z MasterChefa Přemkem Forejtem (34), který má z předchozího vztahu zase dceru Stellu (6). Narozeniny oslavily o pauze mezi natáčením dalších dílů. Nesvačilová dala k dobru historku, jak její dědeček Pepa běžel oznámit její narození na fotbalové hřiště a napřed v tom rozčilení zapomněl, zda má vnuka, nebo vnučku, a pak zase nevěděl, jaké má jméno. Babička mu musela vše napsat na papír. Burešová má zase zvyk, že na své narozeniny posílá mamince jako poděkování květiny. „Při mém příchodu na svět se dost nadřela,“ vysvětlila herečka.

Slunečná: Eva Burešová chystá vdavky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.