InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gólman Smetanovy Lhoty se oženil mezi třemi tyčemi

SMETANOVA LHOTA - Originální nápad měl fotbalový gólman Smetanovy Lhoty Oldřich Zájeda, jeho nastávající Veronika Nováková a jejich fotbaloví kamarádi. K uzavření manželství si vybrali místní fotbalové hřiště a nebylo to náhodou.

„Toto místo si Olda s Veronikou vybrali k uzavření manželství z několika důvodů. Olda zde strávil řadu let na pozici fotbalového brankáře, získal zde životní formu a stal se oporou mužstva. Olda je nejenom skvělý sportovec, ale i parťák, a díky tomu zde má mezi spoluhráči a fanoušky řadu přátel a kamarádů, s kterými na hřišti i mimo něj zažil plno příjemných chvil. Dalším důvodem, proč jsme dnes na tomto hřišti je to, že hřiště je i místem, kde se Veronika s Oldou poprvé potkali, navzájem si padli do oka a začali po sobě pokukovat. Od toho byl jen krůček k tomu, aby v sobě nalezli zalíbení, zamilovali se do sebe a pak vše stvrdili sňatkem," řekl ještě před závazným manželským slibem oddávající - starosta Smetanovy Lhoty Slavomír Harbáček.
S přáním šťastného a dlouhého manželství se připojuje i sportovní redakce Píseckých postřehů!

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Jarda 

    Reagovat

     

    Jo a výraz otce to je gól :-D

    Vloženo 17.8.2021 08:35:25

  • Standa 

    Reagovat

     

    Klobouk dolu - skvělý kluk

    Vloženo 25.7.2021 02:48:53

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace