Hlavní obsah
Článek

Herečka Hayden Panettiere (30) se opět vídá s bývalým partnerem Brianem Hickersonem. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby ho loni neobvinila z domácího násilí a týrání, za což byl nedávno ve vazbě.

Dvojici viděli na večeři s přáteli v západním Hollywoodu. „Byli jsme v restauraci a pak zašli na country, takže se i tančilo. S Hayden nejsme spolu, ale pracujeme na našem přátelství,“ potvrdil sám Brian E! News.

„Máme společnou minulost a pro mě jako tyrana je to první krok k nápravě. Hayden je za to vděčná a umožnila mi to,“ dodal.

To je pro fanoušky celkem překvapením, vzhledem k tomu, že se ještě loni herečka dušovala, že udělá vše, co je v jejích silách, aby Hickerson skončil za mřížemi.

Panettiere se prý momentálně soustředí na svou abstinenci a vztah s dcerou. S boxerem Vladimirem Kličkem má šestiletou Kayu. Spekulovalo se, že ta žije s otcem na Ukrajině a s matkou se vůbec nevídá.

S Brianem randila Hayden rok a půl, než ho v červenci loňského roku obvinila z domácího násilí, napadení, zastrašování atd. Obvinění bylo celkem osm a Hickerson byl odsouzen na 45 dní za mřížemi. Do výkonu trestu nastoupil letos 7. května, trest mu však byl zkrácen, za mřížemi tedy pobyl pouze do 19. května.

Dále má na čtyři roky podmínku a musí docházet na terapie pro násilníky. Po obvinění loni v létě mu byl také na pět let udělen zákaz přiblížení k Panettiere, ten už však, jak se zdá, nejspíš není aktuální.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám