bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Hall se stěhovat nebude! S Bostonem se dohodl na čtyřleté smlouvě

25. července 2021, 14:49

Tomáš Němčík

Fanoušci Bostonu mohou být v tuto chvíli klidní. Vedení Medvědů se nakonec s Taylorem Hallem dohodlo na prodloužení spolupráce, která by měla trvat ještě minimálně čtyři roky. Bývalá jednička draftu si ročně vydělá 6 milionů dolarů.

Devětadvacetiletý americký útočník si nakonec s vedením Bruins plácl, když podepsal čtyřletou smlouvu, která mu celkově vynese 24 milionů dolarů. Taylor Hall se 28. července mohl stát nechráněným volným hráčem, což se tedy nakonec nestane.

V minulé sezóně si během 53 zápasů v základní části připsal bilanci 10+23, která zahrnuje bilanci 8+6 z posledních šestnácti zápasů za Bruins, kde byl z Buffala v průběhu dubna vyměněn. V play off si v jedenácti zápasech připsal tři branky a dvě asistence.

„Boston je skvělé město, je tu skvělá parta kluků. Skvělá organizace, za kterou jsem si užíval hrát. Nakonec jsem si poslední sezónu užil a jsem rád, že jsem tu podepsal čtyřletou smlouvu. Jednoznačně jedním z hlavních důvodů, proč tu chci zůstat, je ta parta, kterou jsem za tu krátkou chvíli mohl lépe poznat,“ okomentoval Taylor Hall svůj podpis smlouvy.

K podpisu nové smlouvy se vyjádřil také generální manažer Bostonu Don Sweeney. „Jsem nadšený, že jsme nakonec s agentem Taylora Halla nalezli společnou řeč. Z mého pohledu je na Taylorovi vidět, že se mu tady líbí, chce být součástí naší organizace. Na jeho hře bylo vidět, že si tady s klukama sedl, což je to nejdůležitější pro to, aby tu byl spokojený.“

Povede se Tayloru Hallovu zopakovat výkonnost ze sezóny 2017/2018, kdy získal Hart Trophy za nejužitečnějšího hráče sezóny? Tehdy si v dresu Devils připsal 93 kanadských bodů během 76 zápasů.

V dalších dnech bude zajímavé sledovat také situaci ohledně Davida Krejčího, který právě s Hallem hrál téměř všechny zápasy ve druhé formaci. Podle posledních zpráv je u českého útočníka možný návrat do České republiky, ale situace zatím zůstává otevřená. S Bostonem se však na novém kontraktu zatím nedohodl.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.